We hebben ondertussen al veel tips gegeven om tot rust te komen en de moeilijke zaken in het leven los te laten. Now it’s time for something else…. Let’s dance! De ideale manier om stress los te laten, is je eens volledig te laten gaan. Drukke dag gehad op het werk? Of was het gewoon echt een kl*tedag? No problem, we fixen dit.

Als je thuis komt, is het eerste wat je moet doen, muziek opzetten. Neem een lekker opzwepend nummer, liefst met tekst. Mijn favoriete lied om deze tip op toe te passen is ‘The sound van The 1975’. De zanger is btw ook een echte hottie ๐Ÿ™‚
Zet je favoriete nummer lekker luid en ga helemaal los!

Spring in het rond, dans je longen uit je lijf en brul luidkeels mee. Geloof me, achteraf is de stress uit je lichaam. Niet alleen ben je kapot van je helemaal te geven, maar je zal je ook vrolijker voelen. Niet enkel de muziek zal ervoor zorgen dat je je beter voelt, maar door superhard te dansen, maak je endorfine aan (want ja, je bent aan het sporten ๐Ÿ˜‰ ). Tadaaa, stress weg, lach terug op je gezicht en je kan aan een gezellige avond beginnen. What do you think?

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di