• Geniet van het leven, ook tijdens het werken. Het hoeft niet altijd hard te gaan. Ook op je werk, of dit nu thuis, op kantoor, in een winkel of in het onderwijs is, mag je af en toe eens uitblazen. Maak bijvoorbeeld een wandeling wanneer het een zonnige dag is, ook al moet je die ene deadline halen.
  • Wacht niet met je zorgen tot morgen. Als je voelt dat het je te veel wordt zijn er twee stappen die je moet ondernemen: 1. het toegeven aan jezelf , 2. erover praten met anderen voor het te laat is.
  • We weten niet hoe vaak we het nog moeten zeggen maar BEWEEG. Sporten brengt endorfines in je lichaam vrij en deze stofjes zouden ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt. Trek dus je loopschoenen aan na die hele dag achter te computer en breng de stofjes aan het dansen! Geen zin om te sporten? Kruip dan onder de lakens met je partner, seks brengt NOG meer endorfines vrij! Wicked!
  • Durf nee te zeggen. Ja zeggen op alles lijkt een leuke uitdaging, maar is gewoon onhaalbaar en niet nodig. Het is best oke een opdracht af te wijzen of aan een collega door te geven omdat je het zelf te druk hebt.
  • Hou van jezelf. No matter what. Ook al laat je een steek vallen, heb je ruzie op het werk, klikt het niet met je baas, krijg je iets niet rond, lukt een bepaalde opdracht niet. LEER JEZELF GRAAG ZIEN.

Last but not least, stay WICKED, WILD and SWEET!

xoxo Pink Rebel