Ik voelde mij al langer niet meer goed in mijn vel en opeens kregen we de kans om via het werk een infosessie van PRR rond mentale veerkracht mee te volgen. Al snel werd het duidelijk dat er iets aan de hand was met mij want alles wat ze daar vertelden was herkenbaar bij mij.

Ik heb me dan na lang aarzelen toch ingeschreven voor een traject van 7 weken met gesprekken met Willemijn. Met een zeer bang hartje (want nog geen enkele ervaring met psychologen of zo), ging ik op gesprek elke dinsdagnamiddag. Daar kon ik m’n hart luchten met iemand dat totaal boven m’n problemen stond en objectief alles rustig kon bekijken.

UIT MIJN COMFORTZONE

We kregen ook elke week opdrachtjes mee dat allemaal wel buiten m’n comfortzone stonden maar dat achteraf toch wel zeer leuk en verrassend waren , en creatief. Zoals een moodboard maken op een canvasdoek met dingen dat ik allemaal leuk vind. Ook Pinterest heb ik via Willemijn ontdekt waar je digitaal ook zo’n moodboards kan maken en zo.

Na 6 weken gesprekken óp het werk, was het dan tijd voor week 7 m’n verrassingsactiviteit op verplaatsing! We wisten van niets, we kregen gewoon een locatie door waar we naartoe moesten rijden. Zo stressvol voor mij en uit mijn comfortzone (wat kennelijk goed was voor mijn brein had Willemijn mij geleerd).

Ik ben iemand die graag op voorhand weet waarheen en wat ze zal moeten doen😊. Van alles spookte door m’n hoofd, van bungeejumpen tot ballonvaart. Maar uiteindelijk viel het zeer goed mee voor mij, het was een drum-initiatie les van een uur! Zeer leuk, het geeft mij een boost gegeven.

Ik ben zeer blij dat ik dit traject gevolgd heb en dat ik veel meer over mezelf te weten ben gekomen en dat ik eindelijk eens kon stilstaan bij mezelf en er ervoor tijd gemaakt heb!

Een echte aanrader dus!

AVDS