Wanneer je in de wagen rustig (geparkeerd jajaja, natuurlijk niet rijdend…) aan het bellen bent met je geliefde komt er met een vurig tempo een camion aan die KNALHARD tegen je buiten spiegel knalt! Stel je voor… Dussssss, de Pink Rebel had het vlaggen mannen 😉

BOEM, spiegel eraf! Damn, altijd wat vervelend maar de man achter het stuur kon ik het al snel vergeven….. Jajajaja, het was niet zomaar een man….. Het was ook niet de kerstman, maar wel de brandweerman. Dus deze vriendelijke man deed het natuurlijk niet opzettelijk en verontschuldigde zich dus ook op een meer dan innemende manier.

We hadden beide niet de schadeformulieren die we nodig hadden dus besloten we de kazerne te bezoeken en daar, onder het genot van slootwater dat zij koffie noemde, alle zaken te regelen.

Mijn mondhoeken begonnen te krullen toen ik de verhalen hoorde van deze daadkrachtige mannen en hun avonturen en dus voelde ik een gloed van dankbaarheid en warmte omdat deze mannen bestaan. Elke dag opnieuw en dat naast hun eigen vaste werk, louter als vrijwilliger om de medemens bij te staan. Ontzag en bewondering….

Dus wil ik graag iets voor ze doen en zou ik dolgraag een lekkere koffiemachine schenken aan de brandweer van mijn gemeente Kalmthout.

Het lijkt mij meer dan fijn als jij er ook mee wilt doen, elke donatie is welkom en ik zal de levering van de machine natuurlijk posten op de blog en vlog.

Samen sterk, samen werk… Dus doe je mee? Stuur mij een PM en zo tonen we samen dankbaarheid naar deze vlammende mannen!

#Staysafe #SpreadtheLoveJuice

Willemijn van Dommelen