Ik laat los ….

Mijn eerste kennismaking met de Pink Rebel (Willemijn van Dommelen) was tijdens een info sessie over burn-out georganiseerd door het werk. Pink Rebel noemde tijdens die workshop de punten op die we zouden moeten herkennen aan een Burn-out.

Ze vertelde vanaf  2 of 3 kenmerken moet je geen zorgen maken. Maar per kenmerk dat er werd opgenoemd ging er steeds een belletje af..,met als eindvraag, oei had ik een burn-out?

Sessie 1 met een bang hartje richting de locatie. Vertellen,  Vertellen, vertellen….Ik kwam buiten en ben spontaan beginnen wenen…Eindelijk er was iemand die naar mij luisterde , hoe ik me voelde zonder vooroordelen. Tijdens de eerste sessie kwam er  1 grote vraag aanbod, is het zo verkeerd om hard  te werken? laat ons eerlijk zijn, bij mij werd dit als jong meisje er altijd ingeprent, je moet hard werken om iets te bereiken. Gedurende het verdere verloop kwam hierop ook het antwoord: NEEN, je mag hard werken maar leer ook voor jezelf pauze te nemen , te ontspannen en durf ook een neen zeggen.

Ik ben in deze ‘Burners Cocktail’ (het exclusieve 7 stappen plan bij Pink Rebel) mezelf tegengekomen maar ook mijn verleden. Ik heb ontdekt dat er meer aan de hand was dan Burn out, ik sukkelde met alles wat ik al had meegemaakt. Pink rebel heeft mij hierin geholpen om te luisteren, te helpen en verder te gaan in de toekomst.

Kijk nu een goeie 2tal maanden later breng ik nog steeds aspecten toe in het dagelijks leven. Hoeveel keer de zin ”laat het los” naar boven komt, kan je u niet voorstellen.

Pink rebel dank je wel hiervoor om mij gewoon EVELIEN  terug te laten worden…