Is het toeval of goddelijke interventie? Mensen, gebeurtenissen, situaties verrijken en verblijden mij. Mijn reis naar Frankrijk was een werk-vakantie, driftig schrijven aan mijn boek en aan mijn dito businessplan voor Pink Rebel Company, coaching op afstand en boeiende ontmoetingen met lokale mensen maar ook met nieuwe vormen van therapie. Het was wonderlijk fijn, wonderlijk gezellig, wonderlijk lekker en wonderlijk rustig (in mijn hoofd).

De laatste week kregen mijn vader en ik gezelschap van mijn familie dus de verrijking groeide en bloeide stevig door. Een laatste stop via Amsterdam voor een stevig zakelijk gesprek stuurde mij door naar mijn heiligdom, mijn veilige nestje, mijn huissie. Gepakt en meer dan gezakt door het gewicht van mijn koffer zwaaide ik mijn deuren lekker open om een frisse wind binnen te laten blazen. Ik plofte neer op mijn meer dan perfecte bank en dacht; wow, wat een goddelijk leven heb ik! Gezond, rond, (deels gekleurd) blond, ondernemer, eigen amateuristisch (want anders denken jullie nog dat ik mijzelf echt super mooi zou vinden en mega narcistisch zou kunnen zijn,… Jajaja denk je nu, ….. Blablabla….awel weet je wat ik denk? Dat de selfie cultuur er eentje is waarbij we allemaal bevestiging zoeken,..nah! Tot zover de lange uitleg tussen de ‘korte’ regels door) blog-model, coach, auteur, hemeltjelief wat een (h)eerlijke labeur!

Poekdoemme, wat zijn we toch allemaal gelukzakken want na die verdomde regen komt inderdaad toch altijd weer die beloofde zonneschijn, elke keer een beetje mooier, elke keer zijn de stralen scherper en elke keer als het nu regent in mijn leven kan er (deels) meer van genieten…. Het getik van de regen op mijn huid, in mijn hoofd leert mij telkens weer nieuwe ‘(love)juice’.

Tuurlijk, als ik een baaldag heb vloek en zoek ik naar antwoorden, oplossingen en naar een zo snel mogelijk herstel. Maar met dat wonderfijne ‘ouder’ worden begin ik die ‘regenachtige’ momenten steeds meer en meer te waarderen. Niet zozeer als ik er in sta, maar wel als ik er op terug kijk. En wie was het nu weer die zei ‘aan gisteren kan je niets veranderen, morgen kan je plannen maar niet zo lopen zoals je het precies had gewild,…je zal je moeten aanpassen en je zult het moeten ondergaan. Alleen van vandaag, hier en nu ben je zeker’ dus maak er verdoemme het beste van!

Carpe diem! Stay wicked, wild & sweet,…

DSC_4077 DSC_4082 DSC_4103 DSC_4146