We can’t shoot them, we can’t live with or without them and we do love them! Men, all of the men out there have this power over us. This unique flair, this poison of love & hate at the same time.We fall in and out of love, and we forgive and forget what they did to us. But men are not only teasers, they are pleasers as well.

And I for one adore them! Especially the men who can see me as one of the guys, who can look at me as their buddy. And I have to admit that I do have a lot of buddies! And I love all of them deeply. A night out  with one of my buddies makes me feel like a little tomb raider.

As a child I grew up with 3 older brothers, so you can imagine how they exchanged my dolls & barbies for guns, Indian outfits and Star Wars toys. Thanks to my brothers I can walk, talk and even think like a man! I drink whiskey, beer and shoot pool. I love driving my Harley and love to talk about sex.

So sometimes I feel trapped in a woman’s body, but at the same time I love being a girl and I love to be treated as a lady. So I guess I have the best of both worlds! So to all my buddies out there, thanks for being there and loving me…Cause I love you 2!

 TRANSLATION IN DUTCH

Mannen, we kunnen ze niet uit ons leven verbannen. Ze zijn het toxisch liefdesorgaan van ons leven, van ons hele bestaan. De natuurlijke kracht die ze uitstralen, de manier waarop mijn neus de lucht ingaat als ik een heerlijke aftershave ruik die mij voorbij walst… Alle mannen hebben de vrouwen in hun greep. Maar mannen zijn niet alleen toyboys, ze hebben ook de natuurlijke flair om ons te beschermen, om ons veilig te doen voelen en om voor ons te zorgen. Hoe geëmancipeerd je ook wilt zijn als vrouw, je kunt er niet omheen….We hebben mannen nodig!

Als er een fanclub voor mannen zou bestaan, dan zou ik de mascotte zijn. Mannen zijn eerlijk, heerlijk en een genot om bij te zijn. Vooral als de mannen je zien als hun buddy! Het gevoel dat je ‘one of the guys’ bent vind ik net zo lekker voelen als een dagje shoppen, echt waar! Het maakt mij zo immens gelukkig om lekker op stap te kunnen gaan met een maatje!

Als enig meisje tussen drie broers heb ik geleerd om mijn mannetje te staan. Letter en figuurlijk! Ook nadat mijn broer een appel op mijn hoofd had gezet voor het dart bord. Mijn poppen werden geruisloos ingeruild voor Star Wars goedjes en pistolen. Als mijn broer zei dat ik ‘een halve jongen en een half meisje was’ rende ik huilend naar mijn ouders, want ik dacht dat er iets mis was met mij! Nu ben ik er trots op, lekker stoeien met de boys!

Dus gasten, deze is voor jullie… Ik ben dankbaar dat ik zo rijk ben aan mijn maatjes, dat ik mij vertrouwd voel en lekker mijzelf kan zijn bij jullie. Maar ook mijn broers wil ik bedanken, zij hebben mij de kracht gegeven om mee te kunnen met de jongens! Mijn broers hebben mij geleerd hoe ik andere mannen onder tafel drinken, hoe ik armpje moet drukken, hoe ik kerels een gekneusde neus moet slaan en hoe ik erna bier met ze kan drinken aan de toog.

Mijn broers hebben mij geleerd motor te rijden en shots achterover te tikken als water  nog bewezen tijdens het huwelijk van Ellen & Eelco met een kaartspelletje!). Dus soms voel ik mij gevangen  als vrouw met een mannen brein, maar eigenlijk heb ik het beste van de twee werelden.

Want laten we eerlijk zijn, ik geniet er enorm van om een meisje te zijn die zich af en toe mag gedragen als een dame! Zoals Eelco recent vroeg ‘heb je al borsthaar’? ‘Want de mannen vragen zich af hoe jij na al die drank nog als een dame kan blijven rechtstaan!’. Hij heeft gelijk, er is borsthaar maar dan wel op een andere plaats 😉

Dus boys, bedankt ik hou van jullie en voel mij gedragen & geliefd… Dikke kus, Mijn