Soms kijk in de spiegel en zie ik even alle littekens van mijn verleden. Potjes make-up verdoezelen de kwade kwellers op mijn gelaat maar de cosmetica industrie heeft nog niets bedacht voor het opsmukken van je ziel. Dus heb ik daar driftig aan gewerkt de laatste jaren.

Mijn eigen levensschool die andere mensen kan verroeren, het voelt dagelijks als een wonder. Pink Rebel cocktails shaken om de remedie voor een ieder te vinden om af te kicken van paniek aanvallen, angsten, broer depressie, zusje burn-out, de kwellende eetstoornissen en zoveel ‘f*** up brain training’ meer.  Intussen blijf ik dus ook werken aan mijzelf om te groeien en bloeien, want er is geen bestemming in het leven.

We blijven hollen, rennen, vallen, opstaan, fietsen, vliegen…. We blijven allemaal ‘onderweg’…. We blijven leren, ventileren, presteren en modelleren. Maar zo nu en dan is er een journalist, een blogger, een TV redactie meester die de noodzaak van mijn ‘stem’ voelen…. Dus deze keer wil ik graag alle aandacht vragen voor dit prachtige, pure artikel! Onversneden en recht uit het hart rent het hopelijk jouw hart in! Want samen staan we sterk(er)!

Let’s Burn it Baby!