Zoals je wellicht weet is het ‘grote-mensen-boek’ van de Pink Rebel in driftig in de maak. Na enkele weken leven als Rebel in Frankrijk rolt deze sabby keynote speaker, trainer, coach, consultant (of hoe je dit gekke beestje ook wil noemen) van haar berg! Maar ze heeft nog enkele dagen (en maanden hoor) om jouw mening er in te vlechten.

Ze wilt namelijk graag weten wat jij mist in alle bestaande boeken die over dit hysterische topic gaan. Want alle psychische ziektebeelden worden vandaag besproken, vooral het ‘hippe’ ziektebeeld Burn-out! Oh en laten we vooral depressie niet vergeten, want men is er over aan het ‘ouwehoeren’ alsof iedereen het meegemaakt heeft of zal meemaken.

Voor zij die echt weten wat het is, hoe het voelt, wat je doormaakt, hoe je vecht,….is dit pure larie en hysterie. Pink Rebel wil het dus brengen vanuit een eigen overlevingstocht maar ook vanuit de wetenschap en praktijk. Dus jouw mening telt! Bekijk het filmpje even en geef je reactie in de comment-box op deze Pin Rebel Blog! Yes YOU can!