Well, my life as a Rebel has been everything BUT boring! On the other hand sometimes I would just like to worry about ‘nothing’ and have discussions about the weather with my neighbour. Through the book and dvd of ‘The Secret’ I was able to create more positive experiences. But no matter how hard I try, life keeps throwing messy stuff at me. Men are one of them naturally 😉 but also challenges of different kind of relationships with family, friends and business partners. I guess I am too much in love with life and always want to believe that there is more good in the world than there is bad. But life teaches me that the angels and de devils are in each of us. When I am hanging out in a bar the devil brings out the worst in me,…whispering…”Well, Rebel,..you can have one more drink, or two”.

SEX blog

The dark side brings out the worst in us all. I guess it’s just how you learn to balance it in life. Sometimes I believe I have to buckle up and get a little tougher to enjoy the ride of life. In my past career I worked with a lot of celebrities, that was the best and worst time in my life. I know now that I wanted to please them too much and always felt like failing them. It was terrible, but again, I learned a lot. Love lifts us up and get’s us down, I guess it’s up to you and me what we do with it… Right?

 

 

 

TRANSLATION IN DUTCH

Tja, mijn leven als Rebel is nooit saai geweest, integendeel! Maar aan de andere kant zou ik zo graag eens een keer zorgen maken over ‘niets’ en met mijn buren over de (altijd) slechte weersomstandigheden willen kletsen. Enkele jaren geleden kwam ik in contact met het boek en de dvd van ‘The Secret’ waardoor ik meer positieve golven in mijn leven kon doen bewegen. Maar hoe hard ik er ook voor vecht, het leven blijft maar rotzooi op mijn pad gooien. Uiteraard zijn mannen een grote uitdaging in mijn leven geweest, maar ook relaties met familie, vrienden of zakelijke partners. Wellicht houd ik teveel van het leven om het slechte in mensen te herkennen, het is zo verleidelijk om alleen het goede van de wereld te willen zien. Maar het leven heeft mij geleerd dat er in ieder van een ons een engeltje en een duiveltje schuilt. Als ik op café zit neemt mijn duiveltje vaak de overhand…, ‘ach, nog eentje dan’. Die donkere kant brengt het slechtste in ons allemaal naar boven maar een balans vinden tussen ‘goed en kwaad’ blijft een leerschool voor iedereen op de wereld.

Kerstrepo Mijn 049Soms denk ik wel eens dat ik mijn ‘bitch’ gehalte wat moet opschroeven om de ‘trukken van de foor’ (voor de Nederlanders onder ons, dit betekent slinkse trucjes) aan te kunnen. Tijdens mijn vroegere carrière heb ik heel veel met bekende celebs moeten werken, dat was de zwaarste en beste ervaring in mijn leven. De drang om deze mensen te ‘pleasen’ was zo groot dat ik verdronk in het verdriet van de teleurstellingen. Het was nooit, nooit goed genoeg. Het was een vreselijk, donkere periode waar ik soms met veel pijn naar terug kijk. Aan de andere kant heeft deze zware periode mij ook veel levenslessen gegeven. Liefde heeft de kracht om ons te liften, maar ook om ons te kraken. Het is misschien wel aan onszelf om te beslissen wat we ermee doen, toch?