Do you know the feeling when a song on the radio suddenly ‘sucks you’ in to another part of your life! Ex lovers, fights with friends or family, or what about that one holiday with your best friends! I had that this morning, OMG! As I was working out and sweating my ass off ,I heard the song of the band Avicii which was a great hit a year ago ‘Wake me up’! And the song moved me, it brought tears to my eyes because one year ago this was the song that pulled me trough my divorce. But do you know what was funny? I never really heard the words of the song until today. And I guess that says something. Did I wake up? Which song get’s you upbeat? Tell me! And may I suggest that you play this song today and whatever it is..maybe you have to wake up from something in your life. So set your speakers on high volume and dance, dance, dance like a real Rebel!

TRANSLATION IN DUTCH

Ken je dat gevoel , je zit in de wagen en plots komt er door de radio een jeugdherinnering naar boven. Dat kan van alles zijn, je eerste kus, je eerste vrijpartij of een ruzie met een dierbare. Iedereen heeft dat! Deze ochtend stond ik het zweet van mijn lijf af te sporten en plots was dat nummer daar…’Wake me up’ en tranen woelden zich naar boven! Deze keer niet echt uit verdriet maar meer uit kracht. Dat specifieke nummer heeft mij precies een jaar geleden door mijn scheiding getrokken. En weet je wat het grappige was? Kennelijk had ik nooit naar de tekst geluisterd tot vandaag! Volgens mij is dat een teken dat ik op de goede weg zit. Ik ben wakker geworden! Welk liedje brengt een fijne tijd bij jou naar boven? Zeg het! Omdat ik graag alles met je deel, zou ik je willen vragen dit nummer nog even snoeihard door je boxen te laten galmen. Misschien is er ook een boodschap voor jou! Wakker worden zeg ik! Wellicht is er iets in je leven waar je nu even wakker van moet worden. Knallen maar en lekker dansen, dansen, dansen als een echte Rebel!