Tegenwoordig kan alles online besteld worden en hoef je niet meer naar de winkel. Als je je verveelt of je hebt een dipje en wilt jezelf trakteren, is het dus heel eenvoudig om snel even online te gaan kijken wat je allemaal kan kopen. Het komt immers de volgende dag al aan!

Toch maken spullen niet gelukkig. Het kan zelfs zijn dat je te veel spullen hebt, waardoor je in je eigen huis niet meer kan ontspannen. Overal staat wel iets, je struikelt over alles en wacht tot je moet kuisen! 😮

Daarom is het beter om weinig spullen in huis te hebben en zogenaamd ‘sober’ te leven. Je hoeft je stijl daarvoor niet te veranderen en je hoeft ook niet nooit meer iets te kopen. Zorg er gewoon voor dat de omgeving waarin je woont open en vrij voelt. Zorg ervoor dat je geen benauwd gevoel krijgt in je eigen huis.

En denk er eens over na: zijn er spullen die je nooit gebruikt? Zijn er spullen die je eigenlijk niet mooi vindt, maar ooit eens hebt gekocht? Doe ze weg, Rebels! Creëer een open en vrij gevoel, zo zal je sneller ontspannen als je thuis bent!

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di