Mensen zijn altijd bezig. Altijd is er iets dat je moet doen. Altijd zal er wel iets zijn dat je nog kan doen. Maar soms is het belangrijk om gewoon even niets te doen. Even helemaal tot jezelf te komen en genieten van stilte en rust.

Maandag sta je op en snel kruip je in de douche, je eet snel iets en je moet al vertrekken naar je werk. Je werkt acht uur en gaat tijdens de middag snel iets eten om dan door te werken. Na het werk sta je in de file en moet je je haasten om thuis eten te gaan maken. Als je gegeten hebt, ben je eigenlijk al te laat om naar de sportles te gaan. Als je dan weer thuis bent, staat de afwas nog te wachten en moet je nog even bellen met een vriendin die je al lang niet meer hebt gezien. Je valt uitgeput in je bed en de volgende dag begint het opnieuw.

In het weekend moet je boodschappen doen, langs je familie gaan en met iedereen afspreken die je al weken verwaarloosd en liefst zou je tussendoor nog kuisen, de was doen en allerlei evenementen bijwonen, waar je tijdens de week niet naartoe kan. Pff, vermoeiend toch?

Soms kan het echt wel eens deugd doen om een paar uurtjes voor jezelf te plannen. Eens in de week of in de twee weken, moet je gewoon tijd voor jezelf  nemen. Een uurtje gewoon niets doen? Klinkt saai misschien, maar je zal opladen. Je batterijen zullen aangevuld worden omdat je even uit dat hectische ritme bent. Een paar uurtjes zonder verplichtingen, een paar uurtjes waarin je gewoon doet wat JIJ WILT. Is dat een boek lezen of liever een film kijken? Maakt niet uit wat het is, zolang jij maar doet wat je zin in hebt en dat je uit de opeenvolging van verplichtingen stapt.

Geniet ervan, je kan het gebruiken!

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di