Het leven is heel druk en we hebben afspraak na afspraak. Onvermijdelijk is het om af en toe eens niets te vergeten. We hollen van her naar der en maken geen tijd meer voor onszelf. Terwijl dit echt nodig EN belangrijk is!

Daarom is mijn tip: hou een agenda bij! Naar eigen voorkeur kan dit een boekje zijn, maar je kan dit ook op je gsm of computer bijhouden. Ik houd mijn agenda bij in mijn gsm. Zo krijg ik ook steeds een melding wanneer ik een afspraak heb staan.

Momenteel wordt het ‘Bullet Journal’ ook heel erg gehyped. Een bullet journal is eigenlijk een dagboek waarin je alles bijhoudt. Van boodschappenlijstjes tot to do’s tot wanneer je de kinderen moet gaan halen. Niet alleen heb je alles heel netjes opgelijst, maar het is de bedoeling dat je dit dagboek zelf ontwerpt. Hiervoor heb je handleidingen die je op weg helpen.

Het proberen waard, niet?

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di