Ken jij het? Kerntalentencoaching? Ben je verveelt in je werk, vind je geen uitdaging meer? Dan kan het zijn dat je kerntalenten niet gebruikt worden in je huidige job. En dat is heel belangrijk om een job gepassioneerd vol te kunnen houden.

Er bestaan gespecialiseerde coaches (en laten wij bij PRR-Consultancy die nu net hebben!) die door middel van een vragenlijst en verschillende gesprekken, kunnen aangeven wat jij nodig hebt in een job.

De kerntalentencoaching is gebaseerd op een vragenlijst over jouw jeugd. Waar hield je je mee bezig? Welke spelletjes speelde je? Deed je graag aan sport? Je moet die lijst invullen voor je op gesprek gaat. Tijdens het gesprek, stelt de coach gerichte vragen, waaruit hij/zij afleidt wat jouw kerntalenten zijn en wat jouw kleinere talenten zijn.

Je krijgt na je eerste gesprek een verslag van je talenten. De kerntalenten zijn talenten die je moet kunnen benutten in je job, want anders zal je snel vervallen tot een bore-out. Bekijk het als een groot ei dat in je buik zit en dat eruit moet, want anders krijg je buikpijn.

De kleinere talenten zijn kleine eitjes, die niet per se uit je lichaam moeten, dus ook niet per se een noodzaak zijn in je job. Het is belangrijk dat 75% van je kerntalenten terugkomen in je job, want anders zal het een hele uitdaging zijn om het werk te blijven bolwerken.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar willemijn@prr-consultancy.com

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!