Ongeveer 3 jaar geleden sprong ik vol lef voor het eerst op het podium en intussen is mijn bedrijf gegroeid en werken we driftig met een tiental consultants in Nederland en België om stress op de werkvloer te vermijden of te bestrijden. De klassieker klopt dus, volg je hart want dat is het enige dat klopt!

Bedankt voor alle steun en voor het volgen van de blog, doe dat nog, nog, nog!

 28 mei 2015

Enige tijd geleden kon je op mijn Pink Rebel Blog een artikel lezen over de wetenschappelijke uitleg rond burn-out en depressie. Het artikel ‘Burn Baby Burn’ scoorde goed, de tips die ik erbij geschreven had (uiteraard uit mijn eigen ervaring) bleken aan te slaan. Denken wie denken kan, maar alles begon te kriebelen….. Voor ik het wist verdronk ik in alle materie van deze twee ziektebeelden en begon ik er een levensfilosofie van te maken om dit donkere zusje en broertje tijdig op te sporen en te detecteren. Preventieplannen voor Burn-out zijn sinds vorig jaar in België verplicht voor bedrijven, wat een timing! Niet alleen dat, maar de reacties op het artikel waren zo overdonderend dat mijn hart ernaar toe gezogen werd…. ‘Ik moet hier iets aan doen, het MOET gewoon’.

Ja,….. klaarblijkelijk sloeg ik daar de dikke nagel op zijn dikke kop! KABOEM, sinds ik begonnen ben met een eigen facebook pagina van ‘Burn Baby Burn’  en enkele interviews in de media heb gegeven is de ‘burn-out kogel door de depressie kerk’ gevlogen. Aanvragen van bedrijven druppelen binnen maar vooral mijn eigen uiteenzettingen van ‘Burn Baby Burn’ blijken keer op keer een succes! 

Laten we eerlijk zijn…. Een Pink Rebel die het zusje en (het ditto donkere) broertje verslagen heeft is een verhaal op zich! Maar de manier hoe ik dit ga overbrengen? Tja,…daarvoor zou je een kijkje moeten komen nemen 😉

 Dus alsjeblieft, spread the word, spread the love! Laten we deze donkere familie verslaan, samen staan we sterk… Let’s do this!