Enkele dagen geleden kon je lezen over het openhartige artikel op mijn blog rond crowdfunding (intussen heb ik geleerd dat het officieel uit 1 woord bestaat). Na vele reacties van volgers op social media ben ik er dan eindelijk uit! Have the guts to go nuts,…Duzzzzzz……Na veel op -/ en afwegen heb ik besloten dit avontuur aan te gaan. Ik heb geen idee waar het ons bedrijf zal brengen maar zolang er geen enkele bankinstelling bereidwillig is om ons te ondersteunen moeten we wel een risico nemen. Het woord ‘spannend’ dekt de lading niet, maar toen ik deze ochtend het onderstaande filmpje op social media zag staan dacht ik “F*** it, life is to damn short”!

Dus binnen enkele weken zal onze campagne om centjes in te zamelen online staan. Het concept van Crowdfunding is mij vooral gaan triggeren omdat je ‘ruilt’. Jij kan dus voor enkele tientallen euro’s ons bedrijf steunen en in ruil daarvoor krijg je aan stevige kortingen een wicked ticket voor een van onze Pink Rebel Events zoals trainingen, workshops,… Maar je kunt ook kiezen voor andere ‘benefits’, het is dus een systeem om te geven en te krijgen. Kijk, that I like! Het zou dus meer dan geweldig zijn als jij onze campagne binnenkort wilt delen op social media!

Je hoeft niets te geven hoor maar sharing is wel caring, so please do! Want zoals ik heb kunnen terughalen op google gaat het vooral om je vrienden en familie die jouw crowdfunding campagne kunnen maken of kraken. Dus mijn vraag is vooral ‘are you with me’?

Spank you all!!!!