De laatste tijd was er veel rond te doen op de sociale media: Geiten yoga is een echte hype! JA, klinkt supertof, want wie wil er nu niet in de nabijheid zijn van zulke schattige kleine springertjes??

Eigenlijk komt het erop neer dat je een gewone yogales volgt, maar dan tussen kleine geitjes. Die geitjes genieten er natuurlijk van om lekker op je te springen als je in de childpose ligt of tussen je benen te zigzaggen als je de krijgershouding uitvoert. Maar niet enkel voor de geitjes is het leuk.

Als je een dierenvriend bent, is dit sowieso al een enorme aanrader. Maar ook als je niets hebt met geiten, kan je hier enorm van ontspannen. Je zal waarschijnlijk al de hele tijd giechelen om de onnozele toeren dat de geitjes uithalen, maar door de diertjes aan te raken, komt ook het knuffelhormoon (oxitocyne) vrij. Hierdoor zal je lichaam automatisch ontspannen.

Je zal ook gewoon geen tijd hebben om aan andere dingen te denken, want deze schattige dutsjes eisen al je aandacht op!

Momenteel is de hype nog niet overgewaaid naar Belgiƫ, maar in Nederland kan je alvast op verschillende plekken terecht om deze speciale yogales te ervaren.

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di