Oh how I love Banksy! Ik denk dat we hem allemaal wel kennen, de mysterieuze Banksy. Een pracht van een man, ook al ken ik hem niet persoonlijk. Het feit dat deze man zo rebels de maatschappij benadert, geeft me moed. Het geeft me de moed om voor mezelf op te komen, te bijten naar wat niet oké is en de maatschappij te confronteren met wat beter kan.

En dat is wat we bij Pink Rebel ook doen. Wij proberen de maatschappij te laten inzien hoeveel druk er heerst. Hoeveel er verwacht wordt van mensen en wat daar de gevolgen van zijn.  Toen ik voor de eerste keer van Pink Rebel hoorde, was dat ook hétgene ik wou. Op een rebelse manier de maatschappij met zichzelf confronteren en de mensen die daar het slachtoffer van zijn helpen.

Ik vergelijk Pink Rebel graag met Banksy. Oké, hij doet alles heel mysterieus en wil liever niet in de schijnwerpers staan. Maar hij is wicked en rebels! En door zijn werken, gaan mensen nadenken. En nadenken gebeurt dezer dagen jammer genoeg veel te weinig. Iedereen leeft in de roes van het ‘moeten’ en de ‘verplichtingen’.

Wij van Pink Rebel, maken geen prachtige kunstwerken (hoewel we dat wel kunnen ;)), maar wij proberen, vooral de werkgevers dan, zich bewust te maken van de problemen op de werkvloer en hoe dit kan voorkomen worden. Hoe kan burn-out voorkomen worden en hoe kunnen we concreet helpen om dit te voorkomen.

Zoals jullie weten, is burn-out heel lang en soms nog steeds een taboe geweest. Pink Rebel gaat daartegen in. Wij laten de mensen zien dat dit Echt is en dat dit serieus genomen moet worden. Geen officiële ziekte? Don’t care! Wij weten beter en we zullen er voor werken om dit bekend te maken. Wij zullen werken om degenen die het nodig hebben te helpen en wij zullen het burners woord naar buiten brengen!

Who’s with me???

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di