Powerplay, that is what I call it because you can carry me away when a sexy, tall guy raises his arm in his white tank top and his muscle balls role and role before my eyes. Pfffff, my knees go weak and I need a beer immediatly to calm me down.

I dare to say that there is this one guy that I like more than chocolate who has the muscles! ‘Do the muscle thing baby’, I just ask and he roles the balls in front of me while I sip my beer. Hallelujah, praise the Lord for making men like that.

Now I did some research on this subject and it seems that women want to test men on their capability of protecting her. So she just wants to measure how ‘big’ all the balls are on the guy.

This seems to translate the power of this sexy creature! The female gorilla’s like to test the strength of the males by getting slapped, the harder he hits her, the more power. So the male gorilla’s have always been a competitor for our Mister Grey 😉 Personally when my guy with his major balls starts to hit me, than he better hit me on the spots that make me sing 😉

TRANSLATION IN DUTCH

Je kunt voetballen, tenissen, squashen, hockey spelen of spelen met mannen! Ze hebben allemaal een gemeenschappelijke noemer! Ballen, ballen en nog eens ballen!

Maar je hebt ook andere vormen ballen bij een man, spierballen! Ja, dat zijn toch wel mijn favoriete ballen. Ik kan er uren naar kijken als een man ‘onbewust’ zijn ballen laat rollen….Er is een super sexy man die ik ken (en hij heeft perfect dat het nu over hem gaat) die ik nog liever snoep dan chocolade en als hij even zijn spierballen laat rollen dan begin ik te tollen.

Ik weet eigenlijk niet of hij het weet, maar vanaf nu dus wel….Soms vraag ik hem een handeling uit te oefenen zodat zijn spierballen in actie komen, zalig!!! Daar word ik zo gelukkig van. Toch wilde ik vanuit wetenschappelijk standpunt weten waarom ik die fascinatie heb voor spierballen.

Kennelijk willen vrouwen weten en meten of een man krachtig en sterk genoeg is om hen te beschermen. Dus is het meten vooral het observeren van zijn fysieke uitstraling. Eerlijk is eerlijk dames, als manlief even moeiteloos een zwaar object (zoals een kast, tafel of zelfs een koelkast) verplaatst van link naar rechts alsof het niets is, dan staan wij ademloos te staren.

De gorillavrouwen doen het dan weer anders, zij willen ECHT meten of hun potentiële ‘slaafje’ de moeite loont, dus deze dames laten zich slaan, hard slaan!  Zo testen zij de kracht van het mannetje.

Met andere woorden, in onze cultuur komt Mister Grey veel te laat! Alle mannen hadden op school de technieken van Mister Grey moeten leren 😉 Nah ja, echt heel hard slaan en een stomp in je maag krijgen gaat dan wel wat te ver. Mister Grey mag best een tikje uitdelen, maar wel op die plaatsen die zorgen dat ik ga zingen 😉