Mijn naam als Pink Rebel liegt er niet om,… ‘Wil(le)mijn’. Zie je het? Heb je deze snode kwis-vraag door?

Nee, zie je het niet? Gewoon omdraaien en dan heb je ‘Mijn Wil’! Het was dan ook de ‘wil’ van mijn vader om een meisje te krijgen…. Wel met de afspraak dat zij Willemijn zou heten omdat het ‘zijn-Wil’ was om een kleine prinses op de wereld te zetten,… Met als gevolg dat er een kleine rebelse tante op deze aardbodem gezet werd! Whoop whoop en wat voor eentje, me dunkt!

Maar toch heeft mijn naam teveel impact op mijn leven, ja echt! Want ik ‘wil’ zoveel! Ik wil, ik wil, ik wil… Normaal groeit dat ‘ge-wil’ uit je als klein kindje…. Hell no! Bij mij blijft het in mijn bloedaders gieren! Dus met de feestdagen in het verschiet dacht ik mijn ‘WIL-lijstje’ met jou te delen, misschien durf jij dan ook wel met je (spreekwoordelijke) billen bloot om je lijstje met mij te sharen?

Here we go…….

Ik wil meer mensen kunnen bereiken met Pink Rebel Company zodat we sneller en efficiënter Burn-out kunnen tegengaan

Ik wil dat mijn grote liefde zal baden in rust en harmonie en dat wij samen oud, lelijk, dik en grijs worden,…. en toch nog geweldig kunnen genieten van elke dag met Pabo goodies

Ik wil dat veel bedrijven Pink Rebel Company kennen zodat ze preventief hun werknemers kunnen beschermen tegen Burn-out

Ik wil onrust definitief kunnen loslaten over de hele lijn van mijn leven

Ik wil meer rebelse en doorwinterde coaches bij ons geweldig wicked bedrijf

Ik wil in goede gezondheid leven en doorleven

Ik wil mijn grenzen leren respecteren

En ik vooral leren om geduldig te zijn…… Dat is toch wel de moeilijkste van allemaal!