I am a Rebel in love when it comes to watching the tv series ‘Sex and the city’ but now I have another love in my tv life! ‘Masters of Sex’, you have to watch it if you can. Now one of the things that got my mind spinning is the difference of the feeling of getting an orgasm between men and women. I had so many talks with friends about the subject. And I was shocked so many times! A lot of my girlfriends never had an orgasm! How the hell is that possible and worst of all, what are they missing out on? But what I would really want to know is what the difference really is between the two sensual creatures as men & women. How can you describe an orgasm? And do we all experience it in another way? I would love to know! In my opinion I think we do! I think women can have several different  types of orgasms but do guys have that as well? I know some women get the feeling like it creates fireworks in their body, or that they feel like they are transcending out of their body or they just scream so loud that the neighbours can hear them. Help me out here, if you dare!

IMG_4648

TRANSLATION IN DUTCH

Als echte Rebel heb ik een grote voorliefde voor bepaalde tv series zoals ‘Sex and the city’, maar nu heb ik een andere liefde in mijn leven op tv vlak! ‘Masters of Sex’, echt de moeite als je het kan zien. Als een kat begon mijn hoofd te spinnen en verdronk ik in de gedachten over orgasmes tussen vrouwen en mannen. Verschillende gesprekken met vrienden (zowel mannen als vrouwen) brachten mij op een dwaalspoor. Meerdere ‘Sex and the city’ avonden met vriendinnen bliezen van mijn panty’s (oeps, sokken zeker). Veel van mijn vriendinnen bleken nooit een orgasme gehad te hebben! Hoe kan dat in godsnaam mogelijk zijn? Hoe kan je leven zonder het gemis van deze bron van energie? Begrijpen wie begrijpen kan, waanzin! Maar wat ik echt zou willen weten is het verschil tussen de ons als sensuele levenswezens. Beleeft een man nu echt een orgasme zo anders als een vrouw? Ik weet (uit ervaring godzijdank) dat wij als vrouwen verschillende type orgasmes kunnen hebben. Maar beleven mannen dat ook zo? Of is het gewoon een ontlading en geeft het een voldaan gevoel als een avondje stappen met de maten? Hoe kan je een orgasme omschrijven? En wat als we het allemaal anders kunnen ervaren? Wat een vragen, mijn hoofd slaat op hol! Ik MOET dit weten! Langzaam aan begin ik te denken dat de beleving bij iedereen effectief anders is. Sommige zien vuurwerk, kleuren, treden buiten hun eigen lichaam of schreeuwen de hele gemeente bij elkaar. Help mij en geef je mening, als je durft…I dare you!