Bbbrrrrr, I’m cold…It’s freezing! “Move your body Rebel, move”, but I can’t even feel my long legs as a part of my body….My whole body seems to be frozen, I feel like a popsticle! “Ohhh no!!!!” I can feel my bladder exploding!!! Like a real circus acrobat I try to move myself out of this ‘sausage looking’ sleeping-bag.

‘Fuck this sausage’ I think to myself, ‘it can’t even do the job to keep me warm’. “Aaaahhhhhh, fuck!!!!!’ the stupid zipper of this godforsaken tent just broke!!!! I’m now loosing my freaking mind!!! The ‘wild-sixpacked-boyish-flame’ who’s laying next to me in another sausage comes to the rescue, he is my hero of the night.

Like a wild cat I jump out of this tent, -20 degrees!!!! While I release the tentsion of my bladder I try to keep focused and positive ‘look at the stars, look at the beauty of life Rebel’…. But I feel so cold that my bud is freezing and I suddenly respect my ‘sausage’ sleeping-bag. I climb back into the little tent and smile at my ‘sausage’, my icy body is grateful for the sausage bag and I crave for a warm bath, a hamburger and fries.

And finally I fall asleep…. Well, this is a little riddle…Where am I?

TRANSLATION IN DUTCH

 Koud, ik heb het koud…Ijskoud! “Bewegen!” denk ik, “bewegen!!!”, maar ik voel mijn benen amper onder mijn lijfje hangen. “Oh nee!!!!” nu moet ik ook nog eens dringend ‘pipi’ gaan doen! Help! Ik wurm mij uit de onderkoelde worst waar ik ingerold lag, een slaapzak noemen sommige het, maar dit is verdomme gewoon een verknipte worst die geen warmte kent.

“Aaaaahhhhh” gil ik! De rits breekt van dat vermomde huis wat men ‘tent’ noemt! Ik word gek! De breed geschouderde vlam komt als held uit de andere worst gekropen en trekt de tent open. Daar ga ik dan, in -20 graden door mijn knietjes om een plasje te doen. Ik voel mij draaien en probeer optimistisch te blijven en kijk naar de sterren. “Mooi” denk ik, “maar fucking koud”. 

Ik klim weer als een speer de tent in, wurm mij weer in de worst en probeer aan een warme kachel te denken met een lekkere hamburger en frietjes. En eindelijk val ik in slaap… Rarara, waar ben ik?!