What dish smells like pure sex?  No, not oysters,  I’m talking about truffles, they make me go WILD!  As far as I’m concerned you can use them on any dish, any time of day; always, everywhere and lots of it! But did you also know that they can reallybring you in a high? WTF! Seriously, you can HIGH on truffles 😉 Check out this website: http://www.magictruffles.com/ 

I am impressed and not really if you should try this at home 🙂

 TRANSLATION IN DUTCH

Welk gerecht ruikt  (en proeft) naar pure seks? Nee, geen oesters, ik heb het over truffels natuurlijk!   Ik word er WILD van! Van mij mag het op elk gerecht, op elk moment van de dag; altijd, overal en het liefste veeeel! Maar wist je ook dat je lekker high kan worden van deze talentvolle jongens? Watnou? Ik was meteen super onder de indruk, bekijk deze website: http://www.magictruffles.com/  Waanzinnig gewoon, ook de omschrijving is te sappig! 

Ik ben onder de indruk maar ik weet niet of dit iets is wat je lekker even thuis moet uitproberen na een dagje werken om te relaxen, misschien dan toch maar beter een jointje?

Psilocybe Hollandia magic truffels Psilocybe Pajaritos magic truffels