Mensen hebben vaak moeite met dingen loslaten. No worries, ik ook hoor. Loslaten is (voor mij) zelfs één van de moeilijkste dingen die er zijn. We houden liever vast aan alles, want dat is veilig, dat is zekerheid. MAAR we moeten daarmee stoppen!

Soms is het gewoon beter om bepaalde dingen los te laten. Een relatie die niet te redden valt, een job waar je niet gelukkig bent, bepaalde mensen die geen meerwaarde vormen in je leven.
Er zijn veel dingen die in de vuilbak moeten. Letterlijk dan! En dat is exact wat we gaan doen.

Neem een pen en papier. Schrijf (of teken) daarop de dingen die je ongelukkig of stressy maken. Verfrommel dat papier of scheur het in stukken. Throw it in the trash! Probeer zeker je gevoel mee te laten spelen. Doe dit niet wanneer je met je gedachten ergens anders zit, het is de bedoeling dat je echt gefocust bent op wat je in de vuilbak gooit. Je hart laat het los, je gedachten laten het los. Het is weg.

Je kan dit ook mentaal doen. Beeld je een ballon in met daarin de dingen die jou negativiteit bezorgen. Laat de ballon los en laat hem wegzweven. Of als je echt kwaad bent, steek een naald in die ballon. Laat je woede samen met de negativiteit verdwijnen. Gooi het in de vuilbak, because that’s where that sh*t belongs!

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di