Booooorrrinng…! Jep, inderdaad, het klinkt enorm ouderwets en saai, maar het werkt effectief om stress te vermijden. Nee, je bent geen oud vrouwtje/mannetje als je met een boodschappenlijstje werkt. Nee, je bent niet perfectionistisch als je een to do lijstje gebruikt.
Als dit een goed hulpmiddel is voor jou, dan is dat the way to go!

Voor alles in het leven, kan je een lijstje maken. Voor boodschappen is dit enorm effectief. Anders ga je wat random in de winkel rondlopen en vergeet je gegarandeerd enkele cruciale ingrediënten. Maar ook voor andere zaken, zoals cadeaus die nog gekocht moeten worden of dingen waar je voor moet sparen, kan je een lijstje maken. Zo vergeet je nooit iets en zal de stress een heel stukje minder worden.

Waar is mijn lijstje?! Nee, beste Rebels, ook daar hebben we een oplossing voor. Er bestaat een app die je gratis kan downloaden: ‘Keep’. Met die app kan je allerlei verschillende lijstjes maken. Je geeft de lijst een titel zoals bijvoorbeeld ‘Films die ik wil zien’ en je kan daaronder een lijstje maken.

Een aanrader die ik jullie wil geven is: maak een bucket list. Deze kan je ook in Keep bewaren en zodra je iets hebt gedaan, kan je dat afvinken. Je hebt een overzicht en je word er meteen gelukkig van!

Doe de dingen die je blij maken en maak het jezelf niet moeilijker dan nodig.

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di