De liefde is het allermooiste op deze aarde. Of niet? Je loopt met je hoofd in de wolken en de vlinders zweven rond in je buik. Dat is de schattige kant, maar er is ook een nasty side aan de liefde. Wat als je in een relatie zit met iemand waar je niet bij past? Wat als er vanalles gebeurt waardoor de relatie heel moeizaam loopt? Dan lieve schat, heb je een burnout door de liefde.

Jaja, lieve Rebels, een burnout door de liefde bestaat! Dit type burnout heeft dezelfde symptomen als die op het werk: je bent lusteloos, geprikkeld en nooit ontspannen. Dat moet er een belletje gaan rinkelen. Burnout op het werk is tegenwoordig erkend, maar in de liefde nog niet.

Het kan zijn dat je jezelf wegcijfert voor je partner, of dat je juist te veel van jezelf moet geven om de relatie in stand te houden. Het komt hier op neer: je gaat over je grenzen!
Er zijn twee opties: beƫindig de relatie of werk er samen aan om de relatie terug gezond te krijgen. Ook hier kan je de tips en tricks die we geven voor gebruiken.

Laat de burnout niet te dicht komen, lieve Rebels, bewaak je grenzen. Maar bovenal, spread the love juice!

Stay wicked, wild and sweet, lieve Rebels!

Sweet Di