Talking about a unique experience, OMG! The special artist gave me 2 hours of pure, authentic nature sounds while lying on the floor with my eyes closed. He started by playing his guitar and that always makes me smile inside, a guy with a guitar is just damn sexy! Why did I have to close my eyes 😉 so in this case I could not enjoy the image of a guy and his guitar. But it is not always the eyes that need to see, my ears felt it was a sexy tone.

But then the sounds became weirder and less recognizable. At times it was very peaceful and at other times it made me a bit scared. The dark sounds of his voice gave me a sense of fear and tranquility at the same time. The experience was very unique and made me very relaxed.

My dear friend, Renilde, who was de jumpstarter of this event did not feel relaxed at all. Her mind kept racing like a formula 1 car! So I guess it depends in which state of mind you are before listing to a ‘sound concert’ for 2 hours! But I can recommend anybody to try this once in your life…

TRANSLATION IN DUTCH

De unieke ervaringen blijven zich maar opstapelen de laatste tijd! Deze keer een ‘klank concert’ wat ik liggend meemaakte met mijn ogen dicht, lekker warm onder een dikke donsdeken. Het idee dat ik twee uur moest luisteren naar ‘klanken’ maakte mij wel een beetje onrustig…. Vanaf het moment dat deze artiest zijn gitaar vastpakte was ik al helemaal ‘zen’. Een man met een gitaar is altijd goed, sexy en geruststellend. Althans hangt er natuurlijk wel vanaf welke snaar hij raakt 😉

Maar het was echt een aparte ervaring, de ene klank was puur, zuiver en mooi. De andere klank dat weer wat angstaanjagend. Een tak met ‘jingle bells’ boven mijn hoofd deed mij terugwaaien naar mijn tijd als baby in de kribbe! Mijn gedachten waren kalm en de aandacht was absoluut bij de noten die hij speelde.

Op een bepaald moment dacht ik wel dat er een Indiaan in de kamer stond in gezelschap van Kermit de kikker. Het was voor mij ook lastig om soms niet in de lach te schieten want mijn vriendinnetje die mee was, Renilde, lag rusteloos naast mij te woelen en met Kermit de kikker in de kamer wist ik dat zij hetzelfde dacht.

Haar gedachten gingen als een malloot te keer, haar hersenkronkels waren net een formule 1 race circuit. Dus ik denk wel dat het voor iedereen een andere cocktail is, maar het is echt iets wat je gedaan moet hebben. Dus ik zeg; DOEN!