This Pink Rebel used to fly so fast that she would bump into stuff all the time. And today I feel calmer, I still fly, but I am buckled up and watch my speed carefully. I still dance with my wild hair and my special moves 😉 The need for speed is different today and I feel happy! No need to persuade people of being me or of trying to perform and act as they would want me to. It is very pure now, I am who I am. There is no need for more, there is need for less. We’re constantly waiting for our lives to be complete with more.We’re in a state of deferred living and we cultivate it together. Always assuming what we have now is not enough, that we need more to feel alive and happy. Simplicity, at its heart, comes down to eliminating the excess in our lives. Excess needs, wants, possessions. It feels like it never stops and that enough is never enough. Society tries to sell us that having more in our lives should be the goal and that you will be appreciated more once you have achieved this goal. But is more really improving the quality of our lives? Do more possessions beyond a certain point really add value to our lives? I just think it adds more stress, more worry and more fear. Fear of losing it again and fear of protecting the possessions. Feeling free is a luxury. A way of happiness is the feeling that you have nothing to lose. The feeling of jumping in a hippie van en traveling without a map, that make me smile. That is pure happiness for me! My life, my dreams, my desires changed dramatically the past year and I am very grateful for that. The journey to get here was not an easy ride, but it was worth it. Look at your life, look at your possessions and look at what you really need. Take a look at your need for speed….slow down and try to fly lower and slower!

TRANSLATION IN DUTCH

Deze Pink Rebel heeft altijd hard en snel gevlogen in haar leven, van links naar rechts en vooral hoog in de lucht. Vandaag de dag vlieg ik nog steeds, maar wel veiliger, rustiger en bedachtzamer. Tijdens het vliegen geniet ik ook meer van het uitzicht en de mooie dingen om mij heen. De puurheid van de dingen die ik zie raken mij anders dan ervoor. De drang om goedkeuring te krijgen van mijn omgeving begint steeds te meer weg te zakken, het kijken in de spiegel begint mij meer en meer te bevallen. I like what I see! En niet zo zeer de uiterlijke trekjes van mijzelf, maar eerder de kracht van mijn ziel die reflecteert in de spiegel. Het geeft mij roze wangetjes! De behoefte aan meer, meer en nog meer is helemaal veranderd. Er is geen nood meer om meer te ‘hebben’, er is meer een behoefte om minder te hebben! Ik heb bijvoorbeeld al ruim een jaar geen credit card meer en nu ervaar ik het als een enorme vrijheid! Zo kan de schuldenpot niet groter worden en is er meer financiële rust. De maatschappij is gedrild op het hebben van meer en meer. Of het nu gaat om de nieuwste smartphone of de meest trendy flatscreen. De drang naar meer is groter geworden door het versterken in onze eigen verhalen en doelstellingen. Maar is het nodig? Brengt het nu echt zoveel meer toegevoegde waarde in ons leven? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meer ook automatisch meer zorgen met zich meebrengt. De gelukkigste tijd met mijn ex-man was het moment toen we op een leuk appartement woonden, vanaf het moment dat er meer eigendommen kwamen werd alles meer. Meer schulden, meer zorgen, meer onderhoud, meer druk…Het gevoel van mijn vrijheid vandaag is sterker dan ooit. Ik ben alles verloren wat materialisme betreft, maar ik ben mijn hart en ziel ook verloren. Vandaag heb ik mijn hart en ziel weer terug en ze voelen samen als een oceaan van vrijheid en puurheid. Het gevoel dat ik niets te verliezen heb heeft mij rijker dan ooit gemaakt! Kijk eens naar jouw leven, kijk even rustig om je heen. Kijk naar wat je hebt en wat je echt nodig hebt. Neem even wat gas terug, vlieg misschien even wat trager maar daarom niet vager. Je zal meer zien en laat het jezelf eens verrijken op een andere manier. Want je hebt altijd meer dan je weet zonder dat het tastbare eigendommen zijn, kijk in de spiegel! Als je even staart in je eigen ogen zal je zien wat ik bedoel, doen!