It feels like a day to write some wild poetry, just because I feel like a flying horse between the fields of wineries and because I need to tell my stories in another form. It helps me to handle situations in life, like a painter with his canvas. We all fly one some days I guess, the best feeling is flying like a butterfly. So tell me, what is your way of flying?

Somewhat high, somewhat low, I do not know where to go

When I go up or when I go down, it both makes me feel like a wild clown

Seeking the answers which we cannot find, I feel left alone in de dark being blind

But when the horse whispers my name I feel no blame

The strong, fiercely horse gives me wings to fly without knowing why

And so I guess it will make me stay or make me fleet away

Somewhere, somehow I feel better than just now…

TRANSLATION IN DUTCH

Vandaag heb ik een filosofische deken over mij heen liggen, warm, beschermend en veilig. Dus op deze Rebelse blog even tijd voor bezinning, even gewoon stil staan bij gevoelens, emoties en dicht bij je eigen leefwereld gaan staan tapdansen. In deze omgeving, midden tussen de druiven en de maïskolven voel ik mij als een Arabische volbloed, zwevend over de weide en in vol galop. Symbolische vleugels die mij kracht geven om te vliegen, zoals Pegasus. Heb jij de gave om te vliegen?

De mens is een gevaarlijk dier, het is een vol bezwete stier

We denderen langs elkaar heen, soms dansend en soms heel gemeen

We geven elkaar soms kracht, soms macht

Het verheven van de liefde voor elkaar slaat soms om in een gevoel van leegte, gewoon vreselijk ‘naar’

In draf of in vol galop, ik wil zweven, vliegen tot aan de top

Als een sterke, zwarte volbloed met vleugels op en neer slaan zonder te weten waarheen te gaan

Al zwevend in dialoog met zwermen vogels die moeiteloos dansen rond de geschoten kogels

Tot de bestemming influistert dat ik er ben, helemaal rustig, helemaal zen….