We kennen het sprookje allemaal ‘spiegeltje, spiegeltje aan de wand,..’, en toch voelen we ons vaak niet de mooiste van het land. Perceptie is onze eigen illusie, zeg ik altijd. Talking about ‘perceptie’, mmmmhhhh,…mijn zelfbeeld is al veel beter dan het was,…maar ik kan nog steeds niet zeggen dat ik graag in de spiegel kijk. Vreselijk eigenlijk want ik heb het zoveel beter dan ZOVEEL mensen. ‘Work in progress’ zal ik dan maar zeggen 🙂

Dus heb ik destijds besloten om te werken met een onderdeel van mijzelf waar ik zeker van ben! Mijn hart, ik hou van mijn eigen hart,… Ontzettend veel zelfs. Want hoe zeer ze ook gekwetst is, hoe veel littekens er ook op staan en hoeveel deuken ze ook rijker is…. Ze straalt nog steeds, ze is onvoorwaardelijk verbonden met een rock n roll Prins die zijn witte paard nog aan het zoeken is. Maar hun harten zijn versmolten voor nu en altijd.

Toch blijft het daar niet bij, want mijn hart is ook versmolten met mijn eigen bedrijven ‘Pink Rebel Company’ & ‘Pink Rebel Revolution’. Alsof dat niet genoeg is, staat mijn hart ook centraal als voorzitter bij onze VZW ‘t (h)ART voor iedereen, hoe kan het ook anders 🙂

Dus als je wilt helpen doen dan iets wicked, wild & sweet en steun de VZW met een kleine donatie. Wie het kleine niet,… Zou super zijn als je jouw steentje bij kan dragen, maar niets moet natuurlijk! Alles mag!

XOXOXO Pink Rebel