Er was een meisje,… Tja, zo beginnen de sprookjes maar de laatste tijd heb ik als een Alice in Wonderland het gevoel dat ik zoekende was in het donkere bos en dan toch eindelijk de plek gevonden heb. In mijn hart en in mijn hoofd. Dat wil niet zeggen dat ik niet meer ‘onderweg’ ben, dat blijven we voor de rest van ons leven. Want je hebt een behoorlijke dosis lef nodig  om te leven; vallen en weer opstaan,…brandjes blussen, harten breken, weken en weer dichtlijmen. Het hoort er allemaal bij. Als ervaringsdeskundige des levens wals ik door mijn eigen sprookje. En net als alle sprookjes is dat soms heel bloemig maar soms ook heel har(t)D!

Dus mocht je denken dat mijn leven alleen maar over roosjes gaat, dan is dat helemaal niet het geval! Ik ben een ‘Warrior Princess’ die soms eens flink in de modder aan het stoeien is…De ene keer is dat met een lover, dan eens met een zakenrelatie, of een vriend(in), het maakt niet uit… Het vechten in de modder is eigenlijk een stukje groeien in jezelf. Het duurt alleen even voordat je het ziet, maar ach,…Je ziet het toch pas als je doorhebt nietwaar!

Dus voor alle ‘peeps out there’,….neen, ik ben geen goeroe, neen ik ben geen prinses op haar erwtje en neen, ik ben verre van perfect! Maar ik kan wel volmondig JA zeggen op het leven, op het avontuur van ontdekken en ook een dikke JA op het doorgeven van mijn ervaringen en mijn verworven wijsheden van goeroes. Samen met mijn Pink Partners overmeesteren wij kleine zieltjes, dragen wij hun leed op onze schoot en wiegen we mensen in verroering. We sensibiliseren, motiveren & analyseren. Dat doen we met de intentie om andere te helpen. We zijn net als jij, onderweg…soms met wat geluk en soms met wat pech. Maar hoe fijn is het als we samen elkaar kunnen ondersteunen. Dus JA, mijn sprookje loopt door en ik blijf onderweg…bij mij nog geen ‘the End’ met de zeemzoete tekst en ‘ze leefden nog lang en gelukkig’….Cause I roll with it!