In de lucht hangen, vliegen in mijn dromen… DAT is nu echt mijn meest favoriete bezigheid. Stilte, rust, natuur en absolute vrijheid (voor de psychologen en filosofen onder ons, I know,…het zegt veel over mij). Maar wat als je alle kick in de lucht al hebt gehad, parachute springen; check, zweefvliegen; check (je kunt trouwens hier het avontuur lezen van dat ene, kleine vluchtje!), parapente; check! Dus er bleef er nog eentje over,…Rararara!!!!

Inderdaad een delta vlucht, neejuh! Niet met Delta airlines, maar echt zo eentje waar je als een vogel in de lucht hangt te zweven en dus hophophop,….Daar ging ik, via de enige echte Marc Sluszny kwam ik in contact met Tom (alias Tommeke!) die ik toch wel DE doorwinterde piloot der piloten mag noemen. Hij kwam die dag namelijk behoorlijk van de grond! Deze vogel hing maar liefst non-stop in de lucht tussen 17u en 22u met telkens een andere ‘poulain’ tussen zijn schattige beentjes! Als echt rebel heb ik het geduld van een kind van 4 jaar, dus al huppelend stond I vol verwachting op de landingsbaan weg te kwijnen.

Gelukkig kon ik mijn grappen en grollen delen met de andere mede-poulins die hun voetjes stevig op de grond hadden staan. Yessss, eindelijk was het zover! Ik kon met mijn voetjes hoog de lucht in, wel zo een 1.000 meter!!! Tommeke had gelukkig door dat hij met een rebelse kip de hoogte in ging du gaf mijn vrouwelijkheid vrij spel! Voor ik wist had ik het stuur in mijn handen en maakte we acrobatische (tevens sierlijke) bewegingen in de lucht, maar daar stopte het niet bij…

Er werd vooral ook veel gelachen; ‘Goh, hoe oud ben jij eigenlijk?’ vroeg Tommeke, ‘Hoe oud wil je dat ik ben’ was het antwoord van de enige echte Pink Rebel. Schuddebuikend vlogen we door de lucht als verwilderde vlinders. Maar tegelijk was ik stil en ontroerd door de oneindige schoonheid, de sereniteit van de natuur en ‘bewildered’ van het vliegen. Hoezo spek naar mijne bek? Wow, nog,….ik wil NOG!!!!

TRANSLATION IN ENGLISH

Just chilling in the airspace, flying in my dreams … THAT is really my most favorite activity of all in life! The stillness, the tranquility in combination with nature and absolute freedom, yeah yeah I know…for the psychologists and philosophers among us it says a lot about me…. But what if you’ve already checked every air experience that you possibly can on your bucketlist?

Parachuting; check, air-gliding; check, paragliding; check! So there was just one left to do … tam tam tam !!!! Indeed, a hang-gliding flight, noooooo! I do not mean with Delta airlines, but really one where you you float like an angel in the air! And so there I went …… My pilots name was Tom (alias Tommeke) and this wild cat was flying nonstop in the air between 17h and 22h… Over and over with an other “poulain” between his super cute legs! Like a real rebel, I have the patience of a child of 4 years old,…. So I was hopping and hopping to await my turn!  Fortunately my jokes worked on the public on the ground, so the time flew! And yessss, finally it was time!

Tommeke spotted my rebellious smile so he decided to give my wild womanhood all the space! Which resulted in taking over our flight and therefor the steering wheel. That resulted in some acrobatic (also graceful) movements in the air, but that did not stop at … There was also a lot of laughter; “I wonder, how old are you?” Tommeke asked, “How old do you want me to be” was the reply of the only real Pink Rebel. It felt like I was hanging in a space bar with one of my buddies! The fun, the jokes and the adventure made me feel more than happy! But at the same time I was silent and moved by the infinite beauty, the serenity of nature and my sould got bewilderd of flying. Wow,… what a ride….!!!!!!! This has to be on yur bucketlist my friend, hell yeah!!!!!

http://www.trike-valley.be/