De laatste weken worden jullie overspoeld met nieuwe wicked weetjes en nieuwtjes over Pink Rebel. Het is je waarschijnlijk opgevallen dat Rebeltje onze nieuwe mascotte is, en dat is niet zonder reden. Rebeltje staat voor het menselijke in wat we doen. Zowel bij Pink Rebel Company, ons bedrijf dat zich richt naar particulieren, als bij Pink Rebel Revolution Consultancy, het onderdeel dat zich richt naar bedrijven, staan de mensen centraal. Een burn-out of een depressie kan iedereen overkomen, en het gebeurt steeds vaker. Niet alleen werknemers maar ook werkgevers beginnen de druk te ondervinden. Het is broodnodig dat zowel risicoparticulieren als (alle) bedrijven de nodige ondersteuning krijgen. Daarom bieden wij een tweeluik aan bij Pink Rebel.

Pink Rebel Company

Pink Rebel Company is het luik voor particulieren. Onze 12 coaches staan klaar om iedereen die worstelt met een burn-out of depressie op te vangen, te begeleiden en hen te helpen terug in hun kracht te staan. Anno 2017 is er geen ruimte meer voor taboe rond burn-out en depressie. Wij trachten er dan ook alles aan te doen om het taboe voor te zijn en dat lukt aardig met onze rebelse manier van werken. Een burn-out bevechten hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Natuurlijk is en blijft het een gevecht en is het een zwaar parcours. Maar onze Pink Rebel Burners Cocktail en onze one-on-one coaching zorgen ervoor dat het pad iets gemakkelijker bewandelbaar wordt. We doen het met een ton humor en blijven altijd wicked, wild en sweet!

Pink Rebel Revolution Consultancy

Dan heb je ons pasgeboren kind: PRR-Consultancy. Omdat voorkomen beter is dan genezen, wouden we ook preventief een oplossing bieden. En waar dient die preventie plaats te vinden? Juist, op de werkvloer. Daarom richt PRR-Consultancy zich tot bedrijven. Ieder bedrijf heeft last van ‘Burners’. Niet alleen voor de burner zelf is het van belang dat ze snel weer re-integreren op de werkvloer, ook voor het bedrijf is dit nodig. Het kost bedrijven tonnen geld, ze verliezen vaak hun hardste, gemotiveerdste werknemers voor een lange periode en vaak komt de afdeling van de burner in een vicieuze cirkel terecht. Er valt iemand weg wegens een burn-out, gemiddeld blijven burners zo’n 3 tot 6 maanden thuis. De afdeling van de burner moet extra werk opvangen, en krijgen dus ook een hogere werkdruk, meer stress… kortom de ideale omgeving om ook in een burn-out terecht te komen.

PRR-Consultancy kan enerzijds proberen voorkomen dat het burn-out virus binnensluipt in het bedrijf. Door een preventieplan op te stellen, infosessies aan te bieden, teambuildings en workshops te organiseren. Anderzijds kunnen we er, dankzij onze Burners Cocktail, voor zorgen dat een burner na 7 weken terug re-integreert op de werkvloer. Dankzij onze onconventionele en snelle (maar bewezen effectieve) manier van werken kan uw bedrijf gespaard blijven van het burn-out virus.

STAY WICKED WILD AND SWEET

xoxo Pink Rebel