We hebben allemaal goede voornemens bij het nieuwe jaar en die van mij is nu echt begonnen! Helemaal alleen ‘de bergen’ in van Finland om te herbronnen in een chalet midden in,…the middle of nowhere!

Enkele dagen in stilte achter mijn laptop tikken over het leven, het herbeleven en het mentaal zeven van onbelangrijke aspecten uit mijn systeem. Het loslaten van de mentale blokkades.

Het is ook een periode waarbij ik reflecteer en tijd maak om alle mails en brieven  van mijn vrienden en collega’s te lezen en te laten bezinken.

Einde van vorig jaar heb ik hen om de kwetsbare feedback gevraagd, over wie ik ben of uitstraal in hun ogen en wat volgens hen mijn werkpunten zijn voor het komend jaar.

Deze 360 graden visie over mijzelf van hen heeft mij veel inzichten gegeven waar ik ze erkentelijk dankbaar voor ben. Deze zogezegde ‘SWOT’ van mijzelf neem ik mee in het schrijven van mijn boek. Hier in Finland op deze magische plek. Mijn boek, mijn levenswerk, want dit schrijfwerk is intussen al jaren aan het rijpen als een goede wijn. Zoals vele van jullie weten drink ik de wijn liever 😉

Hoe dan ook, het zal dit jaar gaan gebeuren in samenwerking met ons rebelse PR bureau om de levensfilosofie van de Pink Rebel wat meer leven in te blazen.

Waar staat de Pink Rebel zelf voor? Wat wil ze uitdragen en welke missie heeft zij juist? Vele vragen met onbeantwoorde invullingen (op dit moment). Samen met het PR bureau, mijn vrienden en mijn collega’s wens ik hier concrete invulling op te geven.

Dus misschien kan je helpen en eens benoemen wat jij verwacht van de Pink Rebel in 2019?

Welke inbreng zou ik, aka Pink Rebel, vanuit mijn vakgebied meer kunnen doen voor ons wilde maatschappij? Zing, spring en deel je mening!

Stay wicked, wild & sweet Rebels!