The sun is shining, she still radiates all her love and after this brief moment it’s time for a scenic season. Autumn, a wonderful time. The leaves on the trees colors like rainbows and nature allows for recovery from the drought that our sun brought to our planet. Do not ask me why but the month of September always brings me hope. It’s like in the fall everything get’s renewed,… all the bare trees make way for new growth and fresh flowers.

My gut feeling says that it will be my path as well in this next month, change in all areas. It feels good, sort of inner peace and I’m looking forward to it! It was finally a beautiful summer this year! Over the past two years, I was ill and I could not really enjoy the summer days. Now, I’m healthy and feel super, super strong. Situations in my life forced me the last two years to look deep within, to stand still in front of the mirror and really stare into my own eyes (have you ever done that? Very weird, you get a very strange feeling iside, try it at home …). But, it worked, I’ve grown! Like a big giant tree! Apparently I blossomed like the flowers this past summer. I was blowing with the wind and I played with the flow … .’Let go Rebel, just float along with the current. You know how it works, why are you persistent to swim against the current!!! Let go of your obsession of control … ‘Damn, yes … sometimes I succeeded this summer, sometimes I did not.

It is what it is, because I try to involve me make the best out of it. Every time,…I am a fighter, hardcore fighter! Now what I do claery feel, is that we should not want everything ‘pronto’, we need to let go. We need to know that all crosses your path for a reason. You must follow your intuition and your heart … .. Good things are happening this coming month, for me, but also for you …. Wanna bet?

TRANSLATION IN DUTCH

De zon straalt nog, ze straalt nog heel eventjes en dan is het weer tijd voor een schilderachtig seizoen. De herfst, een prachtige tijd. De bladeren aan de bomen kleuren als regenbogen en de natuur zorgt voor herstel van de droogte die onze aarde te voortduren heeft gehad. Vraag mij niet waarom maar de maand September brengt mij altijd hoop. Het is alsof in de herfst weer alles vernieuwd, de kale bomen maken plaats voor nieuwe groei en bloei.

Mijn buikgevoel zegt dat het voor mij ook zo zal zijn in deze komende maand, verandering op alle vlakken. Het voelt goed, sort van rustig en ik heb er zin in! Het was eindelijk weer eens een mooie zomer, de afgelopen twee jaar was ik ziek en kon ik niet echt genieten van de zomerse dagen. Nu wel, ik ben oer-gezond en voel mij oer-sterk. Situaties in mijn leven de afgelopen twee jaar hebben mij gedwongen om diep naar binnen te kijken, om stil te staan voor de spiegel en eens echt mijn ogen in te staren (heb je dat wel eens gedaan? Very weird, je krijgt daar een zeer vreemde sensatie bij…). Maar kijk, het heeft gewerkt, ik ben gegroeid!

Kennelijk groeide ik mee met de klaproosjes, waaide ik mee met de wind en stoeide ik met de stroming….’Laat je gaan Rebel, gewoon mee laten drijven met de stroming. Je weet toch dat het zo werkt, waarom zwem je nu weer tegen de stroming in!!! Laat de controle los…’ Damn, ja…soms lukte het deze zomer, soms niet. Het is wat het is, daar tracht ik mij in te berusten. Wat ik wel duidelijk voel is dat alles mag en niet moet, dat alles voor een reden op je pad komt, dat je jouw intuïtie moet volgen en je hart….. Er gebeuren mooie dingen deze komende maand, ook voor jou…. Wedden?