Today I want to trigger your Artyfarty side and ask you to look at this artpiece and tell me what you see. Tell me what you feel. And most importantly,…please let me know what kind of emotions it stimulates!

This artist is one of my favorite clients that I work with. We did a show with her a couple of years ago in Belgium and it was a great succes. Meanwhile she has been exposing on Art Basel and other important art fairs. As I will work with her again this year, I would like to get a sense of what it means to people.

Now I hope you want to know who she is,…but in time I will reveal everything… Just give me a honest reaction, pure and without judgment!

TRANSLATION IN DUTCH

Vandaag eens iets heel anders, vandaag wil ik je Artyfarty kant een beetje wakker schudden! Bekijk dit kunstwerk eens en laat mij weten wat het met je doet…Welk gevoel krijg je erbij en wat denk je te zien? Vooral de emoties die het kunstwerk op je loslaat zijn van essentieel belang.

Deze kunstenares is een favoriet van mij, enkele jaren geleden heb ik een succesvolle expositie kunnen organiseren in België en ook dit jaar gaan we weer met haar samenwerken. Te gek dus!

Intussen heeft ze in vele internationale galerijen kunnen exposeren en was ze zelfs te zien op Art Basel. Trots als een pauw ben ik!

Uiteraard denk je nu van,’ Ja, maar wie is dat dan?’

Dat zeg ik lekker even niet, je mag raden natuurlijk….dat wel, maar deze vraagstelling van jouw mening maakt deel uit van een ‘plan’.

Dus eerst even lekker (zonder enig oordeel) het kunstwerk bekijken en mij vertellen wat je denkt en voelt…. En dan zal het verhaal vanzelf volgen…

Mijn dank is groot 😉