People, what is it with people? And to be more specific, what is it me and people? Since I was a child I always had this huge fascination for life (and for us as people living in this crazy world). You meet so many different people in your life, different lifestyles, different stories, different goals. But we do know that we all have our own story, we always do. It should make us proud that after all of our stories we still prevail, we still live the day! Nobody knows for how long, but we do know that we made it this far and that should make us (and there for YOU) proud!

I, for one, really love it when suddenly a perfect stranger opens up to me! And so this weekend that is exactly the candy I am getting here! At this moment I am a guest at the ‘Maharishi European Research University’ in the Netherlands. A full weekend of relaxation, yoga and transcendental meditation.

A part from the meditation exercises we also talk a lot, about life, love and the never ending stories. All the people here make me feel at home, they make me feel loved. The group of people that I am meditating with carry their own weight with such a sparkle that it lights up the whole room. They are willing to find the path to happiness and infinity (and beyond)!

So, I am grateful that my Rebel life brought me here, right where I am supposed to be. I feel grateful to share it with strangers who are now  a part of my life and I feel very, very, grateful that my life is finally  giving me a big smile again! Yes, my life is flowing and I can tell you this…. Life and I have a serious thing going on… We are madly in love!

TRANSLATION IN DUTCH

Het laat mij nooit los, al vanaf jongs af aan heb ik een gewortelde passie voor mensen. Een verknipte versie van de bekende Jambers ‘wie zijn ze, wat doen ze en vooral…wat is hun verhaal’. Want dat hebben we allemaal, een verhaal. De ene mooier dan de ander en de ene lelijker dan de ander. Hoe dan ook het vormt ons, al onze bagage heeft ons gemaakt tot wie we vandaag zijn en ik vind persoonlijk dat we dat best mogen vieren. We staan er verdomme nog maar! We leven, we beven, zweven en beleven. Niemand weet voor hoe lang nog, dus moeten we er van profiteren me dunkt!

Genieten, puur genieten is het als mensen plots open en bloot hun levensverhaal aan je toevertrouwen en zo dus ook dit weekend. Momenteel verblijf ik in de ‘Maharishi European Research University’ in Nederland. Een weekend lang transcendente meditatie ondergaan en verschillende yoga oefeningen, veel slapen en ook veel praten met elkaar. Over heden, verleden, toekomst waar nieuwe, mooie woorden van Meester Maharishi vertolkt worden in een vorm van liefde (althans dat is hoe ik het voel). Ook de warme mensen hier voelen als een warme, dikke donsdeken van liefde.

Zelfs de mensen met wie ik nog niet gesproken heb. Ik voel dat we allemaal een verhaal hebben, de ene mooi, de andere lelijk, van de vastgoedmakelaar in zijn Jaguar tot de balletdanseres en de godsdienstleraar. We zijn verbonden met elkaar, allemaal.

Wat ben ik dankbaar voor mijn leven, wat ben ik dankbaar dat mijn Rebels bestaan mij gebracht heeft tot deze plek en wat ben ik dankbaar dat deze nieuwe mensen, deze nieuwe zieltjes mijn leven zijn binnengestapt. Het maakt mijn hartje intens blij en net voor ik mijn reis naar deze plaats begon voelde ik thuis alles stromen… Er staan mooie dingen te gebeuren, het leven en ik zijn verliefd! Nah!