OK, I can honestly say that I am an easy target when it comes to having multiple orgasms. I know, I am blessed! But honestly, this Tantra Full Body Engery Orgasm massage blows me away! Could this be real? Is this possible? Now I would like to try this offcourse, but the course to learn this technique is pretty expensive. So is there anybody out there who can tell me if this is worthwhile?

TRANSLATION IN DUTCH

Oké, ik kan eerlijk zeggen dat God mij op de voorste rij gezet heeft bij het uitdelen van de gevoeligheidskaarten voor orgasmes. Het is een gave, het is een gift, ik ben zo een gillende keukenmeid die liefdevol de tintelingen door haar lichaam voelt gieren en dat meerdere keren tijdens een vrijpartij. Dus ja, ik ben absoluut bevoorrecht! Maar deze Tantra Full Body Energy Orgasm massage was wel even flink schrikken! Zou dit echt zijn? Kan dit? Uiteraard begon mijn lichaam te kronkelen van nieuwsgierigheid maar dat was snel over! Ze vragen 1.000 Euro om deze techniek te leren….Dus voor ik het geld ga sparen om dit te leren,…werkt dit echt wel zo intens? Wie kan het mij zeggen?