De tijd vliegt! Dat zeggen we allemaal en klaarblijkelijk is het ook echt zo. Want ooit was jij klein en andere mensen groot. Andere grote mensen waren zo oud en jij zo jong. Maar jaar na jaar kreeg je te horen hoe snel je aan het groeien was en hoe groot je alweer was geworden. Hatelijk vond ik dat, ‘Ooooohhh, wat ben je groot geworden Willemijn’.

Maar kijk, kleine meisjes worden ook groot….. Want ik woon nu in een grote mensen huis met grote mensen rekeningen en zelfs een grote mensen bedrijf!

Verliefd, verloofd, getrouwd en ook weer gescheiden. Het is allemaal voltooid verleden tijd. Het is dus officieel, we kunnen er niet meer omheen. Jij en ik zijn grote mensen. Maar wel met grote wensen. Mijn droomfabriek is sinds ik klein meisje was nooit gestopt en ik hoop die van jou ook niet?

Dus wil ik je vragen, wens vandaag iemand iets toe voor 2019. Geef ze even de tijd en aandacht en vraag hen weloverwogen ‘Wat mag ik je wensen voor dit komend jaar?’. Filosofeer erover, dagdroom erover en wie weet kan je iemand wel helpen om zijn, of haar droom te verwezenlijken. Ikzelf ben al driftig bezig met mijn wensen!

  1. Immens sterke gezondheid
  2. Geluk in het leven en in de liefde
  3. Toch 2 kilootjes minder
  4. NOG meer mooie bedrijven waar we Burn-out mogen bestrijden en het liefste internationaal
  5. NOG meer bedrijven die mij inhuren als keynote speaker om weelderig mijn inspiratie mee te geven over mentale veerkracht
  6. NOG meer workflow voor mijn lieftallige collega’s
  7. NOG meer leuke businesspartners zoals Joyce, Dirk, Koen, Michal, Luc en Linda en zo vele andere mooie zieltjes
  8. Dat mijn lieve familie in goede gezondheid blijft verkeren
  9. NOG meer media aandacht die het onderwerp rond psychosociale ziektebeelden ernstig nemen
  10. Lang, lang, leven de (h)echte vrienden die ik rijk ben!

Wat is jouw wensen-lijstje voor 2019? Hoe dan ook, stay wicked, wild & sweet voor dit komend jaar en blijf lief voor elkaar!

Tot in 2019, Tante Rebel XXXX