My favorite dreams are those where I can fly! It gives me such freedom and stimulates my sense of feeling happy. I have never known what it means exactly, so if you have any idea than please let me know! Now I came across these beautiful scarves, they look like you are flying. How cool is that! You can find them trough this e-shop CLICK HERE!

Now tonight I guess I will fly a little bit or maybe I will be floating đŸ˜‰ This Rebel is headed towards a very special ritual of music sounds. Together with a small group we will witness the sounds of nature made by a special artist, called Dieter Van Obberghen. Check out the video of this weird and mysterious way of creating music!

So come back tomorrow to check out my experience on the Pink Rebel Blog baby!

TRANSLATION IN DUTCH

Er bestaan geen fijnere dromen dan degene waar ik in kan vliegen! Helaas heb ik ze steeds minder, maar als er eentje door mijn hoofd gaat, dan geniet ik er met volle teugen van! Via internet vond ik deze sjaals en was opslag verliefd. Het lijken wel de vleugels die ik mis om te vliegen. Je kan ze bestellen via deze e-shop KLIK HIER!

Vanavond ga ik misschien weer eens vliegen of beter gezegd zweven. Een vriendin van mij heeft mij overtuigd om mee te gaan naar een ‘klankconcert’. Persoonlijk had ik er nooit van gehoord of gelezen, maar het lijk mij wel erg mysterieus.

Dieter is de meester van het geluid, al vanaf jongs af aan musiceert hij met alles wat geluid maakt, klank voortbrengt en trilling veroorzaakt. Alleen en samen met geĂ¯nteresseerden maakt hij muziek waar nodig… overal dus. Bezeten door geluiden, klanken en trillingen, leert hij op zijn muzikale queeste de kracht van muziek als medium ervaren. Meer en meer beschouwt hij muziek minder als een doel, maar als steun en toeverlaat tijdens het onderweg zijn.

Hoe meer ervaring hij verzamelt, hoe meer hij die wil delen met anderen. Hier kan je alvast genieten van een voorproefje!

Kom dus morgen maar even terug op de Pink Rebel Blog om te lezen hoe het was đŸ˜‰

 

il_570xN.562981992_fk7b il_570xN.562982624_qhh0