I decided that I want my blog to be a playground to share and care about all that matters to me. And so do you! Maybe I do not know you, but just because you are reading this makes us connected and makes me feel very grateful!

So thank you… For the people that I do know….I am grateful that you are in my life and I hope you will stay. Once a month I will include some images of people that I love…

All of them are special to me and I would want them to stay, forever and ever! So if you are not included in this gallery as my friend, than please do not worry…. You will be shown soon… You know that I love you…

TRANSLATION IN DUTCH

Heerlijk zo een eigen speeltuin! Mijn eigen blog is een speeltuin van emoties die ik deel met jou! En daar wil ik je voor bedanken, zonder lezers op mijn blog stopt het bestaansrecht van Pink Rebel Blog.com! Dus vandaag is deze blog voor jou… Voor jou die ik misschien niet ken, of heb leren kennen dankzij mijn blog.

Dank je wel voor het delen van mijn emoties, dank je wel dat jij ook mij hebt kunnen inspireren om te blijven schrijven. Het is zo een rijk gevoel om te weten dat jij er bent….

Voor de mensen die ik wel ken,….er zijn geen woorden voor om te laten weten hoe dankbaar ik ben dat jij in mijn leven bent. Ik hoop oprecht dat je blijft rond dansen tijdens mijn bestaan hier en daar. Elke maand zet ik jullie allemaal even extra in de ‘Pink Rebel’ kijker door de fotogalerij van dierbare vrienden te posten! Weet jij dat je dierbaar voor mij bent, maar sta er nog niet tussen? Maak je dan geen zorgen,…jij zal verschijnen in de volgende kermis attractie op Pink Rebel want je weet dat ik van je hou….