Last summer I started my own company as a motivational speaker, but ‘different than the others’ of course! Oh Yes, I wanted my story to be different! My performance had to be ‘rebellious’ and wicked baby! My workshops with the ‘rebellious’ approach seems to work out pretty good. It touches people right in the core of their being! My God, how great is that! Meanwhile, the audience that I entertained (since last summer) is about 500 people!!! OMG!!! 500 souls baby! And every time I stand before the public, it’touches’ me. The vulnerability that we share together is a unique experience. It’s always a little different and always engaging & exciting. I’m one lucky Rebel because I can call this my profession!

Besides my Pink Rebel Company I also work for the sexy and foxy TV channel “FOX” in Belgium. As their local spokesperson and PR lady I feel so grateful to be in this wonderful job. The combination of both activities are stimulating, I LOVE what I do! The last ‘Burn Baby Burn’ was a treat. Sharing my experience is not always easy but I’m very proud that I did it again, because I know that at least one person in the public is touched by my story and maybe even helped out in their personal struggle in life.

My heart felt wide open during the last ‘Burn Baby Burn’ because my loved ones were present. Ans seriously? I hope they continue to do so, I hope that they will follow me where ever I go as a motivational wicked speaker. I hope they will continue to encourage me, motivate me and inspire me. So this article is for all of you, Lodewijk van Dommelen, Nathalie Van Havre, Steven De Boeck, Daddy, Fiona Klomp, Geert the Lord of Comedian and Caroline Van Maele, … Thank you, I love you very much…

The next Burn Baby Burn? Check it out! 19th of February in Antwerp

TRANSLATION IN DUTCH

Vorig jaar zomer ben ik mijn bedrijfje begonnen als motivational speaker, wel ‘anders dan de andere’ natuurlijk! Jazeker, ik wilde mijn verhaal, mijn voorstelling, mijn performance ‘rebels’ neerzetten. Lekker eigentijds en lekker eigenwijs. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de ‘rebelse’ aanpak mensen raakt, maar dan gelukkig wel ‘goed’ raakt natuurlijk.

Intussen heb ik gesproken voor een kleine 500 personen en elke keer ‘raakt’ het mij ook weer. De kwetsbaarheid die we samen delen, de verroering, de beleving. Het is telkens anders en telkens innemend. Wat ben ik toch ene gelukzak dat ik dit mijn beroep mag noemen! Naast Pink Rebel Company werk ik voor de sexy, en foxy Tv-zender ‘FOX’. Als woordvoerder & PR madam is dat een betoverende job te noemen. Vlinder-vlug wals ik door het medialandschap en ik geniet elke dag opnieuw. De laatste ‘Burn Baby Burn’ was weer een feest.

Het delen van mijn ervaringen is niet altijd even makkelijk maar ik ben er telkens weer heel trots op omdat ik weet dat er minstens 1 ziel geraakt wordt in het publiek. Mijn hart maakte tijdens deze voorstelling een extra sprongetje omdat mijn dierbare in de zaal aanwezig waren. Wat hoop ik dat ze dat blijven doen… Wat hoop ik dat de mensen van wie ik hou mij blijven stimuleren, motiveren en inspireren. Dus dit artikel is voor jullie, Lodewijk van Dommelen, Nathalie Van Havre, Steven de Boeck, Papaatje, Fiona Klomp, Geert de wonderKoning, Caroline Van Maele,….Bedankt, ik zie jullie graag!

Wil je zelf eens komen, dan ben je vurig welkom! 19 februari is de volgende ‘Burn Baby Burn’ te Antwerpen INFO