Social media, een aardig gek beestje als je het mij vraagt. In eerste instantie leerde ik erover toen ik de blog startte enkele jaren geleden. Maar om een blog echt te laten renderen moet je er 24u mee bezig zijn. Elk artikel wat je post moet je delen via twitter, instagram, facebook, flickr en zo veel meer.

De kriskras combinatie van mijn activiteiten als rebelse freelancer in de media, trainer, sabby & wicked coack, indy rock n roll keynote speaker hebben daar altijd een beetje een stokje voor gestoken! Het kost immers wat gezouten energie om een gepeperd artikel te schrijven (jajajaja, ik weet het,…waar HAAL ik die leuke woordspelingen toch elke keer vandaan hahaha,..). Any-hoe, intussen is mijn kleine soul bedrijfje aan het groeien en hebben we naast meerdere coaches, een PR raket en een boekingskantoor nu ook een wicked Pink assistant die onze e-shop wat gaat uitbouwen.

Dus wie weet kunnen we er een over een jaar een boterhammetje van betalen! Om de research al wat op gang te brengen, zal je elke maand wat kleine items op de blog zien staan die je per opbod kan kopen! We beginnen met gelimiteerde items om aan te voelen wat ‘gewild’ is! Omdat ik nu aan het reizen ben de komende maanden, zal je elke keer sabby items kunnen aanschaffen, dus laat je gaan!

De items staan niet heel lang online, dus enige snelheid in het bieden is essentieel! Omdat we van ‘super soul’ ondernemen houden zal 1/3 van de verkoopsprijs naar onze VZW ‘t (H)art gaan, wil je weten waar jij dan mee je schouders onder zet? Schrijf je dan ook als bliksem in op onze nieuwsbrief!

Dus ik zou zeggen; shoppen zonder schuldgevoel bestaat dankzij onze Pink Rebel Company, shop till you drop baby!

Je kunt bieden tot en met 10 juni op dit item, start vanaf 15 euro! Wie gaat meer bieden?

#Kussensloop #Ibiza-style #PinkRebelShop

Stay wicked, wild & sweet!