It is one thing to be wild, but it’s another thing to get lived by drugs to survive. Some people choose drugs on free will, others do not. Like me! I need my medication to keep my depression from literally killing me, other than people who have to take their drugs to survive cancer. Every disease in that case can be life-threatening, it scares me to death that an illness like depression can bring you to die. There are not a lot of people who understand that, but I know it can. I lost some dear friends already on just mental illnesses. I just watch a movie this week called, ‘Dalles Buyers Club’. It was very shocking for me, but at the same time it gave me strength. I am ready to fight and win this freaky disease. I am done with locking myself up in all manners! I am letting myself free and want to slowly cut down on my medication that I call drugs. Because it does make your mind and body spin in another way…And I want to feel ME, I want to go through the pain and emotion of my divorce without these pills. The drugs sedating me, and I need to FEEL. Otherwise I know I cannot function the way I want in life. As the movie taught me, we have to find our own way. And I will, because my name carries the symbol of WILL on it’s own. The Pink Rebel will get there!

TRANSLATION IN DUTCH

Lekker wild zijn als mens is één ding, maar de nood om drugs te gebruiken om te overleven is naar mijn mening te heftig. Sommige mensen kiezen voor drugs uit vrije wil, andere (zoals ik) niet. Drugs en medicijnen zijn hetzelfde, het maakt je ergens verdoofd voor de echte emoties. Een vlucht naar een ‘Alice in lalala Wonderland’. Elke ziekte kan levensbedreigend zijn, van kanker tot depressie en dat kan ik beamen. Ik heb dierbare vrienden verloren aan depressies en andere ziektes. En nu deel ik hun ervaring om met pillen de demonen te verjagen. Recent zag ik de film ‘Dalles Buyers Club’ en dat was een redelijke ‘eye opener’. Het heeft mij laten inzien dat we onze eigen gevecht aangaan met een ziekte en dat we zelf bepalen waar het heengaat. Soms weet je dat er geen enkele medicatie je ziekte kan oplossen, hoe hard je ook gevochten hebt. Maar als ik voor mijzelf spreek weet ik dat mijn mentale ziekte een uitdaging is die ik nu na een jaar wil overwinnen. De medicijnen ga ik afbouwen en de liefde voor mijzelf zal overwinnen. Geen prins op een wit paard hoeft dat meer te doen, het is nu aan mij! Ik wil het leven weer echt voelen, emoties ondergaan en zonder drugs opstaan. I am done! Mijn echtscheiding en deze depressie zijn het heftigste ooit geweest in mijn leven, de immense desillusies, het wantrouwen en de pijn maakt nu ruimte voor mijn eigen wilskracht. Niets voor niets schuilt de ‘WIL’ in mijn eigen naam. De Pink Rebel is klaar om op te staan.