As a real Pink Rebel I travel a lot, I love adventure, I love hotels and I love PPPPPPP…..alaces! So this will not suprise you at all, right? This is just THE hotel that you and I have been looking for all our lives… Need I say more? This is Paradise for you and me and even for all our gay friends!!!

I am not kidding, just imagine you and me with a glass of champagne in one of the 189 hotel suites. OMG, there would be some serious fun involved. To enduldge your life, visit their promo trailer!!! Do it!!!! Oh and LOL is allowed 😉

 

34684_73_b

TRANSLATION IN DUTCH

Jij en ik, samen met een glas bubbels, een hotelsuite… Jij en ik op avontuur, samen door de wereld reizen om de meest pikante hotels te ontdekken… Ja, en toen werd je wakker….. De meeste dromen zijn bedrog en deze dus ook, want we hoeven niet meer de wereld rond te reizen (hoe graag ik dat ook zou willen, maar wie weet niet met jou hahahaha,…). Nope, want jij en ik kunnen gewoon via 1 klik reizen naar het hotel van onze dromen…

Pocono Palace! En ja, ik geef het toe…. Ik dacht meteen aan PPPPPP-aleizen.  Tweede letter die in mij op kwam was de ‘F’ van FFFFFFF-out!!!! Hoe fout is dit en hoe geweldig tegelijk, zeer Pink Rebel-achtig als je het mij vraagt! Pocono Palace heeft 189 suites, die naar eigen zeggen alles bieden voor een onvergetelijke ervaring. 

Nog niet helemaal overtuigd? Oh, schat, dan is hier het promofilmpje…. http://www.covepoconoresorts.com/m/resorts/pocono-palace

Duzzzzz, wanneer zijn we weg?