I am a Rebel, and like any rebel I like everything that is out of the ordinary. I love to color outside the lines and make people feel a little shocked at times. Yes, I am a wild horse as some of you call me and I am pretty happy with that! I could never live the way most people do, not that means that I am better or feel more superior, on the contrary! That is what makes our life on earth so appealing, we are all different.

If I would be a mother, I would definitely be a Rock n Roll mammy! My lifestyle is fun, pretty wild and sometimes a bit weird! Since the day I went into my divorce I decided it was time for me, myself and I. My husband used to rule the rules! He decided everything, because he was making the big bucks.

Off course he would include me in (for instance) our decoration in the house, but at the end of the day he would be the one who would decide what furniture it would be. So now that I have my own beautiful and cosy place I decide everything! Hallelujah! My wonder world is very old school and retro.

But I have to admit that I soon as I paid off my debts (due to the divorce) I will start to save some cash to buy all that is weird!! Look at these fun decoration items, which one would you buy? 🙂

TRANSLATION IN DUTCH

Zoals het hoort is een echte rebel er eentje die altijd en overal buiten de lijntjes kleurt en oh ja,…dat doe ik zo graag! Het liefste laat ik mensen een beetje daveren in verwarring van wat ik doe, zeg of onderneem. Na enkele gesprekken met mijn lieftallige therapeute zijn we eindelijk tot een akkoord gekomen.  Ze is het met mij eens dat ‘normaal’ of ‘doorsnee’ niet mijn ‘ding’ is en dat ik wellicht wat controversieel en uniek ben! Daar kan ik mij leven 😉 Niet dat er iets mis is hoor met doorsnee! Al een geluk dat moeder aarde ons zo verschillend laat zijn!

Als ik zelf een moeder zou zijn dan zou de wereld best onder de indruk zijn denk ik 😉 Deze Rebel zou een echte hardcore rock n roll mam zijn, niet zo zeer in de omgang met de baby, maar meer in de opvoeding denk ik. Zelf lekker laten ontdekken en als een vangnet klaarstaan om de kleine weer op te vangen. Maar mijn dochter zou zeker op ijshockey gaan, leren motor rijden en als ze dan echt nog heel graag op ballet wilt, dan mag dat! Maar de combinatie van zacht en stoer moet er zijn.

Mijn leven is altijd een beetje gek geweest, een beetje buitensporig zelfs, maar dat maakt het ook zo boeiend. Natuurlijk gebeuren er in zo een leven ook hele heftige dingen, zoals mijn scheiding. Vanaf het moment dat mijn ex man en ik uit elkaar zijn gegaan veranderde er van alles. Hij besliste namelijk alles in ons leven, keuze van huizen, inrichting, groot huwelijk… Uiteraard volgde ik zijn parcours, ik vertrouwde hem niet alleen, maar ik durfde niet echt mijn eigen mening door te duwen. Dat zou ondankbaar overkomen dacht ik. Dus hobbelde ik maar mee in de luchtkastelen die er gebouwd werden. Natuurlijk betrok hij mij wel in sommige aspecten van ons leven, zoals de inrichting van ons prachtige landhuis. Het laatste woord had hij natuurlijk wel, want zijn financiën bepaalde de uiteindelijke keuzes.

Dus, dacht ik, nu dat ik mijn eigen wereldje terug heb en een (h)eerlijk huissie heb gevonden ga ik zelf beslissingen maken! Het is een knus, retro, old school huis en ik ben er verliefd op! Alles ademt mijn karakter, mijn wilskracht en straalt uit wie ik werkelijk ben. Het kleine meisje laat haar innerlijke vrouw uitschijnen in dit maffe kader!

Mijn volgende stap? Zodra de schulden die ik opgelopen heb tijdens mijn scheiding afbetaald zijn, begin ik te sparen voor deze ludieke, rebelse meubels! Deze ontwerpers zijn stuk voor stuk koningen, rebelse koningen en ik adoreer ze! Misschien wil jij ook een meubeltje uitkiezen? 🙂

_Allen_Jones_Table_Chair_Hatstand download download (1) DrippingPaintTable hamburger-bed1