Iedere maand delen we het persoonlijke proces van een Pink Rebel cliënt. Hoe ze zich voelden tijdens hun burn-out, hoe Pink Rebel hen kon helpen en wat ze hebben geleerd. Deze week bijten we de spits af. 

“IK KAN WEER GENIETEN”

“Op het moment dat ik met Willemijn in contact kwam had ik zelf totaal nog geen idee wat er met mij aan de hand was.  De emoties vlogen letterlijk alle kanten uit en de controle over mijn lichaam was ik kwijt. Paniekaanvallen kwamen als een duveltje uit het doosje op momenten die voorheen als vanzelfsprekend waren.  De dagelijkse boodschappen en autorijden waren ineens niet meer mogelijk.  

De gesprekken met Willemijn en de “tools” die zij mij heeft gegeven hebben ervoor gezorgd dat ik langzaam aan weer tot mijzelf kwam. Ik kan weer genieten!! Zo nu en dan steekt er echt nog wel een paniekaanval de kop op alleen ben ik nu bij machte om deze de deur uit te schoppen en los te laten. Door Pink Rebel heb ik geleerd dat perfectie niet bestaat en om stil te staan bij de kleine dingen die het leven zoveel mooier maken. Ik ben dankbaar.”