Life is not always a bitch, it just isn’t! As you know I am meditating in Switzerland for almost a week now and it has been a ‘wild ride’. I mean, as you are in a passive position while doing the meditation your mind runs free and is very active! All the ‘blasts from the past’ join the brain and there is now way you can adjust or control you mental state of mind.

We all meditate 5-6 times a day, and believe it or not… As soon as I jump in my bed I fall asleep like a baby. The impact of this transcendental meditation is hugh!!!! But you have to move some mental mountains that block you from growing into your potential.

So my mission for these coming days is to work on my innerlove & my innerself. As my master calls it, MY-NESS. So let’s kick ass with my own MY-ness for a day or 2. ‘I can move, move, move any mountain!!!’

To be continued…

 

IMG_7837

TRANSLATION IN DUTCH

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn,….maar dat zal ik jou ook niet meer hoeven te vertellen neem ik aan 😉 Zoals je weet ben ik een tijdje aan het mediteren tussen de bergen in Zwitserland, met links van mij Heidi in de meditatieles en recht ‘der Franzel’. In alle eerlijkheid hebben we een ‘kick-ass’ groepje, (h)eerlijke mensen en pure zieltjes. De andere ‘Heidi’s & Franzels’ die ik hier zie lopen (buiten onze groep) zou ik denk ik eerder vermijden in het dagdagelijkse leven. Maar eerlijk is eerlijk, iedereen is hier met een doel. Iedereen is hier puur, puur en nog eens puur (net als een pure chocolade reep, zo puur…).

Confronterend ook wel, want er is tussen de 5-6 meditaties door (per dag) veel losgekomen. Dikke tranen maar ook grote lach-kicks, alle vormen van ontstressen maken deel uit van het programma. Naast de meditatie volgen we yoga en dit klinkt banaal,…maar mijn lichaam roept ‘pijn, wij hebben spierpijn’ alsof ik de marathon gelopen heb tussen de bergen hier!!! Waanzinning toch?!

Deze meditatie reis is mega heftig in alle opzichten, maar tegelijk heb ik het gevoel alsof ik nog nooit zo krachtig en helder ben geweest. Mijn innerlijke kind groeit dag per dag, mijn innerlijke liefde ook!!! Nee, ik kijk niet meer van buiten naar binnen, maar net andersom…Van binnen naar buiten,…. Ja, ja, ja, ga daar maar eens over nadenken, diepngang hier op de berg jongen! Deze kleine Rebel gaat alle aandacht liefdevol schenken aan mijn MY-NESS zoals mijn meester het noemt, hieperdepiep laat maar komen… ‘I can move, move, move any mountain!!!’

Morgen deel 3!