Willemijn van Dommelen heeft enkele jaren gelden een cocktail kunnen ontwikkelen in persoonlijke begeleiding voor mensen die te kampen krijgen met Burn-out. Als bedrijfskundige met expertise in de psychologie en ervaringsdeskundige heeft zij deze begeleiding openbaar kunnen maken voor andere collega coaches en psychologen.

Zo heeft ze er bewust voor gekozen om amper 30 ‘Friend’ collega’s toe te laten per land. Dit vanwege de vakkennis en de daadkracht die de begeleiding vraagt. De cliënt staat altijd centraal dus de kwaliteit dient actief bewaakt te worden. Bij PRR-Consultancy is Aïda Sels, de Chief Operational Rebel, die de Friends blijft bijstaan in deze samenwerking. PRR-Consultancy ziet deze Friends community dan ook eerder als een tribe van rebels die mede dankzij veel intervisie elkaar bekrachtigen.

In dat kader kan niet elke coach deze vorm van begeleiding geven. Zoals Ann (een Friend van PRR-Consultancy) recent zei; ‘De Burner’s Cocktail lijkt makkelijk, maar de begeleiding is niet simpel’. Niets is minder waar, het vraagt van de coach en de cliënt een dosis lef en vertrouwen.

Enkele Friends van PRR-Consultancy getuigen hoe kritisch zij waren over de rebelse en tevens innovatieve aanpak van het bedrijf. Ze spreken ook over de inhoudelijkheid van de opleiding en hun ervaring hiermee.

Zij zijn op 2-daagse opleiding geweest in De Schootsehoeve te Ravels.
Hier hebben ze een intense en krachtige opleiding gekregen van onze opper-rebel Willemijn Van Dommelen. h

Wil jij ook graag mee instappen als Friend of zou jij graag een intake willen met 1 van onze Friends, aarzel niet en neem contact op met ons https://pinkrebelrevolution.com/contact